Selim Uygar
Cezalı
- 20 Mart 2012
- 2.305
- 0
- 856
Drogba transferini twitter üzerinden ilk duyuran duyumcu kimdi renktaşlar? Hatirlayan var mi?
fotomaç 5-6 sene önce duyurmuştu ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba transferini twitter üzerinden ilk duyuran duyumcu kimdi renktaşlar? Hatirlayan var mi?
sen nediyon birader cahil mahil. ben sana bişey demişim gibi.
Yazılanları bile okumuyorsun. Burada akrabalarla ilgili maddeler açık. Eğer Türkiye'de bir akrabası mevcutsa senin dediğin o bekleme işlemlerinden geçmiyorlar.
ftw "didi, didi, didi" gibisinden birşeyler yazmıştı galiba![]()
ortamı kızıştırmaya gerek yok. allahın boşnağı yüzünden kimsenin kimseye hakaret etmeey hakkı yok. Yıldırım öyle önüne gelene cahil deme kardeş. bak bu lafın iyice kızıstırdı ortamı.
ben şereften duymuştum.![]()
fotomaç 5-6 sene önce duyurmuştu ama![]()
ftw "didi, didi, didi" gibisinden birşeyler yazmıştı galiba![]()
yerli statüsünde olmasini abartiyorsunuz bence. yeterince delil var. 1987'ye kadar bunlar türkiye'de kalmis, sonra göc etmisler isvicre'ye. ailesinden 2 kisi türkmüs sanirim yani pasaportu almasinda bir engel yok, bir sürü bosnak topcu zamaninda türk sayildi burada.
Arşivden bakalım renktaş o eleman her kimse Balo hakkında bir şey söylemiş mi merak ettim şimdi![]()
Ya o da kolpacının teki aslındaAma öyle bir twitini hatırlıyorum, büyük ihtimalle o da birinden görmüştür kesin, yoksa bir şey bildiği yok onun da
![]()
yıldo sen daha ordamısın usta![]()