Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupa basini da bize chelsea, psg, monaco muamelesi yapiyor... sanki para s.ciyoruz.. :D

bir bilseler oyuncu bonservisini indirmek ve taksite baglamak icin 40 takla attigimizi :D

Aynen . Biz Ribery'e 100 bin lira fazladan vermediğimiz için kulüpten kaçırtan bir kulübüz bunlar ne diyor :D

Yağız Burak ‏@Senfo10 57s

Hajrovic 4.5 yıllıgına bizim. Hayırlı olsun.

Acaba Türk statüsünde mi oynayacak yoksa yabancı olarak mı ?

fiko: GS roni'yi ayartti, roni'den vazgeciyoruz diye bir aciklama yapardi herhalde :D

anlasilan fiko roni'den vazgecip wonderkids tarik camdal + veysel sari'ya odaklanmis durumda :asd:

Fbjk kardeşliği, yerli kalitesini yukarıya çekmek ve yabancılara yer açmamızla birlikte biriyle puanların kapanması, diğeri ile açılması söz konusu olunca. el attığımız bütün oyunculara çörekleniyorlar. Anadolu kulüpleri de sağ olsunlar fahiş fiyatlar çekiyorlar oyunculara. Bunlar Ünal Aysalı basit biri olarak görüyorlar galiba. Çok sinirlenirse Arda'nın serbest kalma bedelini bile ödeyebilir. Başkandan her şey beklerim ben. :D

Fbjk kardeşliği, yerli kalitesini yukarıya çekmek ve yabancılara yer açmamızla birlikte biriyle puanların kapanması, diğeri ile açılması söz konusu olunca. el attığımız bütün oyunculara çörekleniyorlar. Anadolu kulüpleri de sağ olsunlar fahiş fiyatlar çekiyorlar oyunculara. Bunlar Ünal Aysalı basit biri olarak görüyorlar galiba. Çok sinirlenirse Arda'nın serbest kalma bedelini bile ödeyebilir. Başkandan her şey beklerim ben. :D

Aynen valla arda gelirse, bak sen bir ezikler nasil tutusuyor...

direk tüpcü'nün koca totosunu yalamaya baslarlar su yabanci kuralini kaldir diye :D

ps. dügün dernek filmini izlediniz mi bilmiyorum.. orada ahmet kural'in oynadigi karakterin ismi "tüpcü fiko" :asd:

Aynen valla arda gelirse, bak sen bir ezikler nasil tutusuyor...

direk tüpcü'nün koca totosunu yalamaya baslarlar su yabanci kuralini kaldir diye :D

ps. dügün dernek filmini izlediniz mi bilmiyorum.. orada ahmet kural'in oynadigi karakterin ismi "tüpcü fiko" :asd:

O isim göndermedir yüksek ihtimal. :D

Bu arada:

trt 3: ingiliz basinina göre john terry icin 10 milyon sterlin önermisiz

al bir de burdan yak :cigara:

olm biz daha riera'nin nafakasini ödeyip yollayamiyoruz nerden cikiyor bu haberler yahu :D:D:D

Kaan Ayhan hem stoper hem sag bek oynuyorsa Tarik'dan daha mantikli olur

tapatalk

Bizim ekonomiyi hala ablayamadim para var mi yok mu belli degil borclaniyomuyuz borc mu oduyoruz o da belli degil :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

j.terry icin bahsedilen para 2,5 yillik kendine onerilen paradir,yoksa adamin sozlesmesi zaten sezon sonu bitiyor

Giray miray gelmez dimi yaa. Bizde adettendir iki ileri bi geri adım atmak. Telles ve izet den sonra korkuyorum.

Beyler biraz önce rahatsız bir Galatasaray'lı arkadaşımız için twitterdan takip çağrısı vardı sırf onun için twitter açtım ama şimdi başlığı bulamadım bilen biri twitterini veya twitterda onu nasıl bulabileceğimi söyleyiversin hele.

Evet yeri burası değil biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt