- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
roni'nin menejeri istanbul'a gelmisken bizim baskan da bir kahve icseydi bari...
galeyana gelip imza attirirdi belki![]()
müspet bir ivme kazanırdı belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
roni'nin menejeri istanbul'a gelmisken bizim baskan da bir kahve icseydi bari...
galeyana gelip imza attirirdi belki![]()
avrupa basini da bize chelsea, psg, monaco muamelesi yapiyor... sanki para s.ciyoruz..
bir bilseler oyuncu bonservisini indirmek ve taksite baglamak icin 40 takla attigimizi![]()
müspet bir ivme kazanırdı belkio değil de, böyle bir şey olsaydı Fiko, neyse söylemiyim
![]()

fiko: GS roni'yi ayartti, roni'den vazgeciyoruz diye bir aciklama yapardi herhalde
anlasilan fiko roni'den vazgecip wonderkids tarik camdal + veysel sari'ya odaklanmis durumda![]()
fiko: GS roni'yi ayartti, roni'den vazgeciyoruz diye bir aciklama yapardi herhalde
anlasilan fiko roni'den vazgecip wonderkids tarik camdal + veysel sari'ya odaklanmis durumda![]()
Fbjk kardeşliği, yerli kalitesini yukarıya çekmek ve yabancılara yer açmamızla birlikte biriyle puanların kapanması, diğeri ile açılması söz konusu olunca. el attığımız bütün oyunculara çörekleniyorlar. Anadolu kulüpleri de sağ olsunlar fahiş fiyatlar çekiyorlar oyunculara. Bunlar Ünal Aysalı basit biri olarak görüyorlar galiba. Çok sinirlenirse Arda'nın serbest kalma bedelini bile ödeyebilir. Başkandan her şey beklerim ben.![]()

Yağız Burak @Senfo10 57s
Hajrovic 4.5 yıllıgına bizim. Hayırlı olsun.
Acaba Türk statüsünde mi oynayacak yoksa yabancı olarak mı ?
Yav o fakirler max 1 m euro verirler . Geri kalanini sponsor halleder . Dilenci Jimnastik Klubu
Aynen valla arda gelirse, bak sen bir ezikler nasil tutusuyor...
direk tüpcü'nün koca totosunu yalamaya baslarlar su yabanci kuralini kaldir diye
ps. dügün dernek filmini izlediniz mi bilmiyorum.. orada ahmet kural'in oynadigi karakterin ismi "tüpcü fiko"![]()

sponsorlar manyak mi pili bitmis tinercilere para yedirsinler
sponsorlar cikari olmadan para vermezler![]()
Yabancı olsa Hajro gelmezdi. DK'da oynayacak adam, yedek kalmaya gelmez.
Beyler biraz önce rahatsız bir Galatasaray'lı arkadaşımız için twitterdan takip çağrısı vardı sırf onun için twitter açtım ama şimdi başlığı bulamadım bilen biri twitterini veya twitterda onu nasıl bulabileceğimi söyleyiversin hele.
Evet yeri burası değil biliyorum.
Beyler biraz önce rahatsız bir Galatasaray'lı arkadaşımız için twitterdan takip çağrısı vardı sırf onun için twitter açtım ama şimdi başlığı bulamadım bilen biri twitterini veya twitterda onu nasıl bulabileceğimi söyleyiversin hele.
Evet yeri burası değil biliyorum.