Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles müthiş transfer hajirovic de iyi çıkacak bence bu tarz adamları alman takımları alınca patlama yapınca üzülüyoruz bosnalılar hırslıdır disiplinlidir. Almanyadan 2-3 türk almak şart o zaman müthiş kadro olur. Hajirovicin 9 milyonluk amrabattan kötü olduğunu düşünmüyorum! Dany riera amrabat giderse güzel olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hajrovic eger yabancı kontejyanında oynayacaksa dupeduz sacmalık. daha brumayi oynatamazken yabancı olarak hajrovici almak bence pek mantıklı gelmiyor, hangi akla hizmet anlamadim.

zaten brumayı oyntamıyoruz bide izzet çıktı..tribünde oturtmaya adam alıyoruz...tabi para çok harcayın anasını satayım...

Telles müthiş transfer hajirovic de iyi çıkacak bence bu tarz adamları alman takımları alınca patlama yapınca üzülüyoruz bosnalılar hırslıdır disiplinlidir. Almanyadan 2-3 türk almak şart o zaman müthiş kadro olur. Hajirovicin 9 milyonluk amrabattan kötü olduğunu düşünmüyorum! Dany riera amrabat giderse güzel olur

Alex ve hahroviçin maçlarını izledim ikisi de çok hırslı. Hele alex tam bir melo :) topu uzaklaştırdıgında melo gibi hareketler yapıyor :D

Hajrovic'in Türk olmaması durumuyla ilgili eleştiri yapan arkadaşlar haklı ama futbolu nasıldır daha oynamadan kötü topçu demekte yanlış olur. Hayırlısı olsun diyelim.

Ben açikcasi Stancu'yu beğenmiştim. Adam bize her maçinda gol atıyor hahaha

vay be uzaktan şut çekecek kaleyi bombalayacak amma oyuncumuz oldu he..

Kupa maçlarında salalim sahaya

Discovery cihazımdan gönderildi

bizde gene yerli oyuncu almayacağız anlaşılan...yerliye para çok para vermem diyen başkan amrabata , izzete para saçıyor...biz gene sabri ,hakan , gökhan ile kanser olucağız anlaşılan...

Mancini'nin transfer geçmişi nasıl isabet oranı acaba,sonuçta onun listeden bu oyuncuların 2 si de.

Hajrovic yabanci??

Telles de yabanci.

ee 2 adam mi gitti bizden?

Yanlış iş yaptık, çok yanlış.

herseyden önce baskan artik su türk ligindeki oyuncular icin yapilan cingene pazarligi ve cekilen fiyatlar nedeniyle avrupa'daki yerlilere yöneldi bence

devre arasi hemen olmasa bile sezon sonu gurbetcileri türkiye'ye getirecektir baskan..

DAny den baska giden mi var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt