Korkmaz Kemal
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 1.540
- 0
- 996
Alex telles bir gareth bale olurmu beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki adam iyi çıksa bizim 11den kimi kesip oynatacaksın...
Yanlış iş yaptık beyler bulaşmayacaktık o adamlara şimdi hepimizin kellesi gitti. Rezillik rezillik ve yine rezillik. O değilde rezillik demiş miydim? Şey pardon siz rezillik misiniz? Hey allahım sen bize rezi...
Bırak o da Mancininin derdi olsun adam iyi çıkarsa izlemekten keyif almayı dene daha ne istiyorsun ?
yahu kim yon veriyor bu transferlere?????? Mancini: Ben de Bruma'yı çok beğeniyorum ve oynatmak istiyorum ama yabancı kısıtlamasından dolayı oynatamıyorum... Lombardo, Galatasaray dergisi Ocak ayı sayısı “Bruma çok genç ve gelişme potansiyeli çok fazla... Daha fazla forma giymesi gerekiyor ama yabancı kuralı onu bu anlamda sınırlıyor." Bu neyin mantigi?? morelim bozuldu
İzet bu sene olmasa bile gelecek sene Türk olacaktır yoksa boşa transfer yapmaz bizimkiler Ayrıca bu sezon en azından 6 Türkiye kupası maçında+Hazırlık maçlarında oynayacak 3-4 tanede lig maçı oynasa(cezalar vs. düşünüldüğünde oynayabilir)Bu onun için iyi bir tecrübe olur.Gelecek sezon içinde türk vatandaşı yapamasak dahi performansına göre kiralık verilip fiyatı değerlendirilebilir.
Bırak o da Mancininin derdi olsun adam iyi çıkarsa izlemekten keyif almayı dene daha ne istiyorsun ?