Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri yönetime haber versin de burayı okusunlar.

Büyük ihtimalle boşluklarına denk geldi.

Böyle saçma transfer olmayacağını bilmiyorlar çünkü

yahu kim yon veriyor bu transferlere?????? Mancini: Ben de Bruma'yı çok beğeniyorum ve oynatmak istiyorum ama yabancı kısıtlamasından dolayı oynatamıyorum... Lombardo, Galatasaray dergisi Ocak ayı sayısı “Bruma çok genç ve gelişme potansiyeli çok fazla... Daha fazla forma giymesi gerekiyor ama yabancı kuralı onu bu anlamda sınırlıyor." Bu neyin mantigi?? morelim bozuldu

Yanlış iş yaptık beyler bulaşmayacaktık o adamlara şimdi hepimizin kellesi gitti. Rezillik rezillik ve yine rezillik. O değilde rezillik demiş miydim? Şey pardon siz rezillik misiniz? Hey allahım sen bize rezi...

İzet bu sene olmasa bile gelecek sene Türk olacaktır yoksa boşa transfer yapmaz bizimkiler Ayrıca bu sezon en azından 6 Türkiye kupası maçında+Hazırlık maçlarında oynayacak 3-4 tanede lig maçı oynasa(cezalar vs. düşünüldüğünde oynayabilir)Bu onun için iyi bir tecrübe olur.Gelecek sezon içinde türk vatandaşı yapamasak dahi performansına göre kiralık verilip fiyatı değerlendirilebilir.

Ardayi geri getirsinler ya, özledim keratayi. Su takima bir Arda eksik, Sino-Selcuk-Melo-Arda dörtlüsü ne güzel olurdu bee.

Baskan imiz guzel konusmus, vizyon sahibi oldugu asikar

yahu kim yon veriyor bu transferlere?????? Mancini: Ben de Bruma'yı çok beğeniyorum ve oynatmak istiyorum ama yabancı kısıtlamasından dolayı oynatamıyorum... Lombardo, Galatasaray dergisi Ocak ayı sayısı “Bruma çok genç ve gelişme potansiyeli çok fazla... Daha fazla forma giymesi gerekiyor ama yabancı kuralı onu bu anlamda sınırlıyor." Bu neyin mantigi?? morelim bozuldu

Adam diyor ki,elimde kaliteli yerli olmadığı için,yabancı kuralından ötürü Bruma'yı oynatamıyoruz diyor.Elimizde kaliteli yerliler olsa,ya Eboue'yi,ya Riera'yı keseriz,Bruma'ya da yer açarız diyor.Bu bunun mantığı..

Eskişehirspor başkanı da canlı yayında açıkladı.Tribündeki yabancıya para ödemek istemediğimizi artık TFF de biliyor dedi.Kulüpler birliğinde bu kararı aldık,ona göre bir yol çizeceğiz dedi.

Demekki birşey düzelecek gibi.

İzet bu sene olmasa bile gelecek sene Türk olacaktır yoksa boşa transfer yapmaz bizimkiler Ayrıca bu sezon en azından 6 Türkiye kupası maçında+Hazırlık maçlarında oynayacak 3-4 tanede lig maçı oynasa(cezalar vs. düşünüldüğünde oynayabilir)Bu onun için iyi bir tecrübe olur.Gelecek sezon içinde türk vatandaşı yapamasak dahi performansına göre kiralık verilip fiyatı değerlendirilebilir.

23 yaşındaki oyuncu kirayamı verilir yürüyün gidin ya

Bırak o da Mancininin derdi olsun adam iyi çıkarsa izlemekten keyif almayı dene daha ne istiyorsun ?

Hadi diyelim iyi oynadi o 12 milyon verdigin Bruma'dan ne zaman keyif almayi düsünüyorsun?12 milyon verdigin adam dururken baska yabanci almanin ne anlami var,seneye yabanci kontenjani 5'e düserse basli basina fiyasko olur.Biz Türk olma ihtimali oldugu icin bu kadar sevindik baska seveplerden dolayi degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt