Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Saymak kim?

Hollanda u-20 Kaptani.

Kendisi "PEC Zwolle" Takiminda oyniyor. (Hollanda Ligi)

Cogunluklu AMC veya Kanat'da görev aliyor. Bu sene güzel cikis yakaladi.

Alt yapi saglam. 20 Yasinda

19 mac'da 3 gol 3 assist yapdi. (ilk dogru dürüst oynadi sene)

mustafa_saymak.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XyAg2kPm64A[/media]

Mustafa Saymak tipik Anadolu topçusu. Galatasaray'ı kaldıramaz.

Sanki su Jimnastik Kulübü " batacaksak tam batalim " düsüncesiyle yola cikarak Ronaldinho´yu almaya kalkdilar.

Forma satisindan ancak aylik maas´ini ( 1.5 Milyon TL ) cikarirsin. Reklam felan desende, tas catlasa ancak 1 Milyon civarlarinda birseyler cikar.

Bu sene basari felan da gelmez. Kupa´dan elendiler, avrupa liginden men edildiler ve Ligde Sampiyon olamazlar. Ronaldinho gelse zaaten ancak 2 seneligine gelir.

Sponsor monsor´da kurtarmaz artik. Adamin iyi oynayacagini oynamayacagini hic hesaba katmadim.

Mustafa Saymak tipik Anadolu topçusu. Galatasaray'ı kaldıramaz.

Cok severim bu düsünce tarjini.

Bi oynasin görürüz neyin ne oldugu. Bu önyargi iyi degil.

Hollanda alt yapili , ümit milli takimin kaptani ve genc. Sonra anadolu takim aliyor, 10mil€ fiyat cekiyor. Ha bana göre Ajax, Psv bunu kapar.

Sizingibilere Sabri, Aydinlar yeter

Hollanda u-20 Kaptani.

Kendisi "PEC Zwolle" Takiminda oyniyor. (Hollanda Ligi)

Cogunluklu AMC veya Kanat'da görev aliyor. Bu sene güzel cikis yakaladi.

Alt yapi saglam. 20 Yasinda

19 mac'da 3 gol 3 assist yapdi. (ilk dogru dürüst oynadi sene)

mustafa_saymak.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XyAg2kPm64A[/media]

Ancak Paf takima yakisir, bizim standartlarda asla degil

Evet tanıdık şart bu olaylarda müthiş işe yarıyor kimse de sorgulamıyor bu adam ne diyor diye adeta günümüz Türkiye'sinden ufak bir kesit izledik . Olay kapandı gitti haa unutmadan bunları yazan da Galatasaray Efsanesi rütbesine sahip . Beni de rütbe meraklısı olmakla suçladı ki o tam evlere şenlikti birisi şuna eski modlardan olduğumu söylesin :D

@Bersan ÇAKAR Yok abi böyle dese güler geçerdik ama hepsi hakaret amaçlı söylenmiş laflardı . Konuya kim yazdıysa alayına saydırdı sadece mesajları editlendi bu kadar .

Peki sen sorguladin mi yoksa olayı anlamadan hemen gidip bok.atayım diye sevinç mi duydun.

Yönetimi sırf sen ve senin gibi insanlardan biktigim için bıraktım. Cidden ne heves ne sevk birakirsiniz insanda.

Keşke gse oldu diye agladigibiz Süha nin yarısı kadar adam olsanız da konuşup anlassak.

-Tapatalk-

Hollanda alt yapili , ümit milli takimin kaptani ve genc. Sonra anadolu takim aliyor, 10mil€ fiyat cekiyor. Ha bana göre Ajax, Psv bunu kapar.

Zaten Anadolu topcusu diye diye senelerden beri anti-futbolculara muhtac birakildik.

Sabri kötü topçu değil ki. ön yargılı da değilim kendisini bi kaç kez 90 dakika izledim. Ha Zwolle'de de ne yaptığını istatistiklerden görüyoruz 19-3-3 çok iyi bi istatistik değil mevkiisine göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt