Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HEMEN ARIYORUM ABİ ALDIRIYORUM KOMBASSAN KONYASPOR'A
Arkadaşlar haberiniz olsun bundan sonra ANAN diye espri yapabilirsiniz ve kişi ayırt etmeden HEPİNİZ GERİZEKALINIZ , kozalak , sen git anana sor diye espri yapabilirisniz . Canlı şahitler var bu kelimeler ceza gerektirmiyor .
Arkadaşlar haberiniz olsun bundan sonra ANAN diye espri yapabilirsiniz ve kişi ayırt etmeden HEPİNİZ GERİZEKALINIZ , kozalak , sen git anana sor diye espri yapabilirisniz . Canlı şahitler var bu kelimeler ceza gerektirmiyor .
Yanlışın var yönetimde kankin xd falan yoksa direk ceza veriyorlar.
Lig Kadrosu:
Muslera
Salih* Semih Zan Telles
Melo Selcuk
Hajrovic** Sneijder Bruma
Drogba
*= Sabri veya Türk Transfer
**= Mustafa Saymak
____
Artik kanatli Sisteme gecis yapma vakti geldi.
Yayın bakacaz.![]()
Evet tanıdık şart bu olaylarda müthiş işe yarıyor kimse de sorgulamıyor bu adam ne diyor diye adeta günümüz Türkiye'sinden ufak bir kesit izledik . Olay kapandı gitti haa unutmadan bunları yazan da Galatasaray Efsanesi rütbesine sahip . Beni de rütbe meraklısı olmakla suçladı ki o tam evlere şenlikti birisi şuna eski modlardan olduğumu söylesin
@Bersan ÇAKAR Yok abi böyle dese güler geçerdik ama hepsi hakaret amaçlı söylenmiş laflardı . Konuya kim yazdıysa alayına saydırdı sadece mesajları editlendi bu kadar .
Lig Kadrosu:
Muslera
Salih* Semih Zan Telles
Melo Selcuk
Hajrovic** Sneijder Bruma
Drogba
*= Sabri veya Türk Transfer
**= Mustafa Saymak
____
Artik kanatli Sisteme gecis yapma vakti geldi.
Ne radyosu başkan
* tapatalk