Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar haberiniz olsun bundan sonra ANAN diye espri yapabilirsiniz ve kişi ayırt etmeden HEPİNİZ GERİZEKALINIZ , kozalak , sen git anana sor diye espri yapabilirisniz . Canlı şahitler var bu kelimeler ceza gerektirmiyor .

KOZALAK MI :ddd ALINDIN MI LEN AHAHAHAHAAHAHHA

Arkadaşlar haberiniz olsun bundan sonra ANAN diye espri yapabilirsiniz ve kişi ayırt etmeden HEPİNİZ GERİZEKALINIZ , kozalak , sen git anana sor diye espri yapabilirisniz . Canlı şahitler var bu kelimeler ceza gerektirmiyor .

Aynen. Eğer o şahıs ceza almadiysa bundan sonra kimseye veremezler..

Kufur eden olmus acaba kim o?

Lig Kadrosu:

Muslera

Salih* Semih Zan Telles

Melo Selcuk

Hajrovic** Sneijder Bruma

Drogba

*= Sabri veya Türk Transfer

**= Mustafa Saymak

____

Artik kanatli Sisteme gecis yapma vakti geldi.

Tancredi Palmeri @tancredipalmeri

Borussia Dortmund have bid for Napoli's Inler, according to Sky Italy, although Napoli don't seem keen to sell

Dortmund İnler için teklif yapmış ama Napoli satmak istemiyormuş.

Yanlışın var yönetimde kankin xd falan yoksa direk ceza veriyorlar.

Evet tanıdık şart bu olaylarda müthiş işe yarıyor kimse de sorgulamıyor bu adam ne diyor diye adeta günümüz Türkiye'sinden ufak bir kesit izledik . Olay kapandı gitti haa unutmadan bunları yazan da Galatasaray Efsanesi rütbesine sahip . Beni de rütbe meraklısı olmakla suçladı ki o tam evlere şenlikti birisi şuna eski modlardan olduğumu söylesin :D

@Bersan ÇAKAR Yok abi böyle dese güler geçerdik ama hepsi hakaret amaçlı söylenmiş laflardı . Konuya kim yazdıysa alayına saydırdı sadece mesajları editlendi bu kadar .

Lig Kadrosu:

Muslera

Salih* Semih Zan Telles

Melo Selcuk

Hajrovic** Sneijder Bruma

Drogba

*= Sabri veya Türk Transfer

**= Mustafa Saymak

____

Artik kanatli Sisteme gecis yapma vakti geldi.

Mustafa Saymak kim?

Evet tanıdık şart bu olaylarda müthiş işe yarıyor kimse de sorgulamıyor bu adam ne diyor diye adeta günümüz Türkiye'sinden ufak bir kesit izledik . Olay kapandı gitti haa unutmadan bunları yazan da Galatasaray Efsanesi rütbesine sahip . Beni de rütbe meraklısı olmakla suçladı ki o tam evlere şenlikti birisi şuna eski modlardan olduğumu söylesin :D

@Bersan ÇAKAR Yok abi böyle dese güler geçerdik ama hepsi hakaret amaçlı söylenmiş laflardı . Konuya kim yazdıysa alayına saydırdı sadece mesajları editlendi bu kadar .

Çifte standart diyorsun..Anladım kardeşim.

Hiç çifte standarda tabi tutulmadım biliyomusun.En ufak hatamda çaktılar banı bana,aylarca :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt