Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
veysel 25 tarık 22 salih 22 yasında,nerden baksan 6-7 sene hizmet ederler takıma,üstelik cogu joker topcu ben her ne kadar salihi begenmesemde,veysel sag bek oynar ön libero oynar,salih bek stoper önlibero keza tarık sag bek sol bek sag acık,mancini de seviyor böyle joker adamları,alma imkanımız varsa alalım yani,sene sonu da gurbetci topcuları yoklarız,sabri-balta gibi adamlardan kurtulup daha genc adamlar alıyoruz iste

Veysel en fazla 2-3 sene hizmet eder. 28'den sonra patlıyor Türkler. Tarık'ın iyi antrene edilir ve profesyonelliği iyiyse 7-8 senesi var.

Şu sümsük anadolu klüplerinden kurtulmak lazım. hala oyuncularına talip olarak bi taraflarını kaldırıyoruz. anadolu takımlarında galatasarayda oynayabilecek kalitede yerli veya yabancı oyuncu yoktur bu kadar basit

Veysel en fazla 2-3 sene hizmet eder. 28'den sonra patlıyor Türkler. Tarık'ın iyi antrene edilir ve profesyonelliği iyiyse 7-8 senesi var.

Veysel iyi adam. Milli takımda sürekli hale gelir bizde oynadıkça.

valla topcu kendine bakıyorsa oynar oynayabildigi kadar,ama dogru diyosun gökhan gönül mesela herkes tarafından cok begeniliyor ki Allahı var iyi topcu ama 29 yasına gelmis net bi sekilde görüyoruz ki o 2-3 sene önceki gönül degil,temposu düsüyor kendine bakmıyor felan,ama veyselden de tarıkdan da umutluyum,tabi olmayan transferleri konusuyoruz ama olursa umudum var bu elemanlardan

Oyuncuyu beğenmemekle bu dediklerinin bir alakası yok.

ilk mesajda olayın sadece oyuncu beğenmemek olduğunu yazdım, o mesajlar sana değil zaten öyle düşünene.

oyuncu alsan kabahat, almasan kabahat, göndersen kabat, göndermesen kabahat. bu durumda sen yönetici olsun o taraftarı nasıl memnun edersin?

Veysel'i ağır buluyorum ben ama en azından pozisyon bilgisi fena değil geçici çözüm olur belki.

Anadoludan yerli futbolcu alacağına çıkar 18lik adamı altyapıdan ilk senesinde monte et takıma da cesursun diyeyim. ÜNAL AYSALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL <3

sen gelene kadar itin gtüne soktular adamı bi sen milli takıma çıkar dedin helal olsun

Türk kotası olduğu sürece oynatmamız gerek böyle adamları. O laf söyleyenlere sor bakalım en iyi sağ bek kim ligde diye GG derler. Bu sene ne kadar maç izledikleri de çıkar ortaya böylece.

Bence dediğin kadar iyi değil ama aralarından en iyisi diyelim.

Kötünün iyisi olabilir şu an için, ama kendini geliştirir bizde mutlaka.

Amrabat delikanli çocuk. bize gelirken dürüst davrandi ama simdi kontenjan yüzünden zarari var.

Şu sümsük anadolu klüplerinden kurtulmak lazım. hala oyuncularına talip olarak bi taraflarını kaldırıyoruz. anadolu takımlarında galatasarayda oynayabilecek kalitede yerli veya yabancı oyuncu yoktur bu kadar basit

yabancı sınırlaması olduktan sonra daha bunlar havadan çok para kazanır bir liralık adama milyonları dökeriz ne başarı gelir avrupada ne de kulübün kasasında para kalır

yabancı sınırı kalkana kadar illa yerli oyuncu alacaksak ya altyapıdan çıkarmak lazım yada almanya ingiltere hollandadaki gençlere yönelmek lazım. ha yabancı sınırı kalkarmı bence nah kalkar orası ayrı. almanyada açılacak galatasaray futbol okulları bu yönde atılmış bir tedbir hareketi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt