ben takımdaki hocanın onayladığı her türlü transfere destek veririm, taraftarımızın çoğu iyi olduğumuz için o hocadan beğenmiyolar tabi onun istediklerini.
bir oyuncuyu alırken eleştirmenin zerre kadar mantıklı bi yönü varsa bana açıklayın, ya kötü çıkarsa ile hareket edersek kimseyi almayalım. onu istemiyorum, bu kötü, .... iyi kötü profesyonel oynamış hatta milli takıma çağrılmış adamlarla ilgileniyoruz ama bakıyorum adı sanı duyulmamış, kariyerinde 1 tane bile profesyonel maç yapmamış adamlar neden alınmıyor diye dövünülüyo. sırf eleştirmek için eleştiri işte.
atalarımız ne demiş, köpek bile ekmek yediği kapıyı pislemezmiş ama bizim taraftarımız hem taraftarlık konusunda kendilerine laf kondurmazlar hem de en ufak şeyde eleştirelim, takım kötü gitsin ben demiştim deyim mantığından kurtulamazlar. kimse kusura bakmasın ben böylelerine taraftar gözü ile bakmıyorum, hani diyosun ya taraftarlığı sana mı sorcam, ben de hangi gözle bakacağımı sana soracak değilim aynı mantık ile.
taraftar dediğin düşme hattındaki takımının maçında bile tribünleri doldurandır, 2 maç puan kaybetti diye son 2 sezonun şampiyonu için ben zaten böyle olacağını demiştim, şansa şampiyon olduk, ... laflarına başlamayandır.