Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sirada hangi yerli cöp var? Veysel, Salih Dursun, bence Bilal Kisa da fena degil, alalim. Stoper Yalcin Ayhan olabilir. Hepsine sayalim paralari. Tarik otursun 6 ay sirf bize gelmek istedigi icin, gidip Veyseli alalim.

Amrabat'i bedelsiz gönderelim, Dany öyle.

Bu ne ya? Ceksene 5 milyonu. Takas yap veya.

Yönetimin AB statüsü hakkinda yaptigi aciklamara inanmiyorum artik. Özellikle avkatlarin dediklerinden sonra ikna oldum. Umarim yanilirim.

kimi alalım abi söyle amrabat dany konusunda katılıyorum takas yada para

tulun kafasını yerlere vuruyordur bu çöpü nasıl kaçırdım diye , tulun illaki büyük paraları çöpe atacak ,serdar azizle başladı ,salih,veysel devam eidyor..

Örnek ver,hangi futbolcuda paralari cöpe atmis Tulun,Ambrabati Fatih hocanin israri yüzünden baskan aldi,bu kulüpte en cok Polat döneminde Haldun Üstünel yöneticiyken paralar cöpe atildi.

Ulan adamlar bize lig'te iki mac iyi oynamis diye cöpleri 3-5 milyon arasi paraya postaliyor, biz ise Cl'de oynamis adamlari ayni tiplere hediye ediyoruz. Rezalet.

Bundesliga 2nin takımları bizim süper lig takımlarından daha kaliteli bence.İzliyorum genellikle.Futbolu daha bilerek oynuyorlar en azından.Birçok Türk futbolcular da var orda.Zaten şimdi Anadolu takımlarından almaya çalıştığımız adamları onlar buralardan alıyor direk kaynaktan.

onu alma bunu alma diyerekte olmaz ne potansiyelli oyuncalar geldi bişey veremeden gitti sessiz sedasız gelen adamlar aldı götürdü mesela

Sürekli eleştien ben miyim? Beni o kadar takip ettin yani?

Muslera'yı almaya gerek yok diyen Terim'e neler saymış bu taraftar bir bak bakalım. Hatalı örnek veriyorsun. Senin gibi davransaydı taraftar Muslera yerine Lauro'nun alınması girişimine destek vermesi gerekirdi.

ben takımdaki hocanın onayladığı her türlü transfere destek veririm, taraftarımızın çoğu iyi olduğumuz için o hocadan beğenmiyolar tabi onun istediklerini.

bir oyuncuyu alırken eleştirmenin zerre kadar mantıklı bi yönü varsa bana açıklayın, ya kötü çıkarsa ile hareket edersek kimseyi almayalım. onu istemiyorum, bu kötü, .... iyi kötü profesyonel oynamış hatta milli takıma çağrılmış adamlarla ilgileniyoruz ama bakıyorum adı sanı duyulmamış, kariyerinde 1 tane bile profesyonel maç yapmamış adamlar neden alınmıyor diye dövünülüyo. sırf eleştirmek için eleştiri işte.

atalarımız ne demiş, köpek bile ekmek yediği kapıyı pislemezmiş ama bizim taraftarımız hem taraftarlık konusunda kendilerine laf kondurmazlar hem de en ufak şeyde eleştirelim, takım kötü gitsin ben demiştim deyim mantığından kurtulamazlar. kimse kusura bakmasın ben böylelerine taraftar gözü ile bakmıyorum, hani diyosun ya taraftarlığı sana mı sorcam, ben de hangi gözle bakacağımı sana soracak değilim aynı mantık ile.

taraftar dediğin düşme hattındaki takımının maçında bile tribünleri doldurandır, 2 maç puan kaybetti diye son 2 sezonun şampiyonu için ben zaten böyle olacağını demiştim, şansa şampiyon olduk, ... laflarına başlamayandır.

Sirada hangi yerli cöp var? Veysel, Salih Dursun, bence Bilal Kisa da fena degil, alalim. Stoper Yalcin Ayhan olabilir. Hepsine sayalim paralari. Tarik otursun 6 ay sirf bize gelmek istedigi icin, gidip Veyseli alalim.

Amrabat'i bedelsiz gönderelim, Dany öyle.

Bu ne ya? Ceksene 5 milyonu. Takas yap veya.

Yönetimin AB statüsü hakkinda yaptigi aciklamara inanmiyorum artik. Özellikle avkatlarin dediklerinden sonra ikna oldum. Umarim yanilirim.

Zahmet olmasa iki üc tane FM´de gördügün adam tavsiye edebilir misin ?

Ondari transfer ederiz, takma sen kafana.

Tamam almayalım işte. Sabri ve Hakan oynasın madem öyle:)

Ama şunu da belirteyim Tarık, Veysel, İshak, Salih içinde en mantıklısı yine Veysel olur.

hakanda fizikte yok gelen oyuncu en azından fizik açıdan kapatır daha çok hücüma çıkar neden almıyalım denemememiz lazım sabriden daha iyi orta yapabilen biri sadece bu yüzden sabri yerine oynar

ben takımdaki hocanın onayladığı her türlü transfere destek veririm, taraftarımızın çoğu iyi olduğumuz için o hocadan beğenmiyolar tabi onun istediklerini.

bir oyuncuyu alırken eleştirmenin zerre kadar mantıklı bi yönü varsa bana açıklayın, ya kötü çıkarsa ile hareket edersek kimseyi almayalım. onu istemiyorum, bu kötü, .... iyi kötü profesyonel oynamış hatta milli takıma çağrılmış adamlarla ilgileniyoruz ama bakıyorum adı sanı duyulmamış, kariyerinde 1 tane bile profesyonel maç yapmamış adamlar neden alınmıyor diye dövünülüyo. sırf eleştirmek için eleştiri işte.

atalarımız ne demiş, köpek bile ekmek yediği kapıyı pislemezmiş ama bizim taraftarımız hem taraftarlık konusunda kendilerine laf kondurmazlar hem de en ufak şeyde eleştirelim, takım kötü gitsin ben demiştim deyim mantığından kurtulamazlar. kimse kusura bakmasın ben böylelerine taraftar gözü ile bakmıyorum, hani diyosun ya taraftarlığı sana mı sorcam, ben de hangi gözle bakacağımı sana soracak değilim aynı mantık ile.

taraftar dediğin düşme hattındaki takımının maçında bile tribünleri doldurandır, 2 maç puan kaybetti diye son 2 sezonun şampiyonu için ben zaten böyle olacağını demiştim, şansa şampiyon olduk, ... laflarına başlamayandır.

Oyuncuyu beğenmemekle bu dediklerinin bir alakası yok.

gelsin oynasın abi adam bu klup kulübede yaşlanan adamlarla dolu gelsin deneyelim daha iyisi yok zaten ne yapabiliriz başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt