Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha da kötüsü renktaşım maalesef tarafsız olması gereken bazı moderatörlerin de bunda rol alması.....

Şu açıdan katılmıyorum dediğinize burada yöneticiler kendi zamanlarından fedakarlıkta bulunup hiç bir karşılık almadan düzene katkıda bulunmaya çalışıyor siteyi sevdiği dostları olduğu için vs. şimdi bizimde konuda fikirlerimiz oluyor doğal olarak fikirlerimizi dile getirmemiz normal bence ama yine moderatör hakaret falan ediyora aynı şekilde bana göre oda yanlış ama yöneticilerde düşüncesini elbet söyleyecek yoksa bizde bu siteden zevk almayız hiç fikir belirtmeyeceksek.

Ya sabahtan beri Veysel transferi yanlis dedigim icin üyelerin yaptiklarini görmüyormusun? Sonra biz bunlari söyleyince cok bilmis oluyoruz.

Bosver bılenlerıde göruyoruz burayı gelıp konusmak kolay

Biraz zaman ayırıp maclarını seyretsınler

Hiçbiri bilmıyor temel özellıklerını

Bruma'nın istatistiklerine bakıyorumda,

15 maçta (1052 dakika) 2 gol 6 asist

Şurdan da anlaşılıyorki, elimizde böyle yetenekli bir oyuncu varken ve bu oyuncuyu oynatamazken alınacak yabancı kanat oyuncusu kusura bakmayın da anlamsız olur.

İzet'in yerli olması için uğraşılacaksa ve en kötü seneye yerli olması sağlanırsa (5+0+3 değişmez ise) bu da kabulumdür, en azından ilerki seneler düşünülerek ve oyuncu da bir ışık görüldüğü için yatırım yapılmış olabilir.

Ama hiç bir plan yapılmadan, bu çoçuk boşnakmış bunu yerli yapabilirz diye alınıp yabancı olarak oynatacaksak (sürekli), Bruma'ya yazık değil mi...

Sabah'tan beri anlatmak istedigim bu 3 sey iste.

Tarik alinmali, Veysel degil. Hajrovic yabanci olarak gereksiz ve yönetim oyuncularimizi bedelsiz gönderip kazik yemesin. Ama burda gelip Veysel'i savunanlara ne diyim baska?

Tarık'ı almazsak ikinci bir Gökhan Gönül vakası olur...

Benim anlamadığım Veysel'e para veren yönetim Tarık'a nasıl paraya kıymıyor..

Tarık halihazırda en potansiyelli Türk kanat oyuncusu..

Hem sağ hem solbekte görev yapabilmesi iyi bir özellik..

Hayatında 10 maç oynamış adamı amma abarttınız ya 2 tempolu adam görünce dibiniz düşüyo boş adamlar bunlar alper falan

Şu açıdan katılmıyorum dediğinize burada yöneticiler kendi zamanlarından fedakarlıkta bulunup hiç bir karşılık almadan düzene katkıda bulunmaya çalışıyor siteyi sevdiği dostları olduğu için vs. şimdi bizimde konuda fikirlerimiz oluyor doğal olarak fikirlerimizi dile getirmemiz normal bence ama yine moderatör hakaret falan ediyora aynı şekilde bana göre oda yanlış ama yöneticilerde düşüncesini elbet söyleyecek yoksa bizde bu siteden zevk almayız hiç fikir belirtmeyeceksek.

Ben fikri değil arkadaşı diye diğer üyenin üslubunun yanında olmasını diyorum yoksa tabii ki fikir beyan edecek, tartışacak.... Ama TARAF olmayacak....

Tarık, Veysel,İshak,Salih vs. Türkiye'de ki oyuncuların (adı bizimle geçen) %90 u bizim kadro için fazlasıyla yatersiz, bunu görmemek ve kabullenmemek için neden inat ediyorsunuz anlamış değilim. Sırf yabancı sınırlaması var diye bile bile elimizdeki yerlilerden daha kötü olan yerlileri almak da akıl işi değil. Kasımpala bile aldığı yerlilerin çoğu Almanya'dan ama biz hala ligdeki yerlileri almak için bir sürü laf yiyoruz ve hala uğraşıyoruz.

Konuşmaları az çok okudum bazılarına katılmakla beraber, Amrabat konusunda kimseye suç bulmuyorum. Ligde öyle muazzam maçlar çıkarmasa da çoğu kişi tarafından beğenilen ligin iyi yabancılarından biri gibi gözüken bir oyuncuydu. Hatta Sercan transferi de buna örnektir. O zamanın popüler oyuncularıydı ama olmadı. Zamanın daYiğit,Ceyhun vs transferleri ne kadar yanlışsa Salih,Veysel,İshak transferleri de şimdi o kadar yanlıştır.

Eğer bu saydıgın adamlar elimizdeki yerliler diyerek kasdettiğin sabrşden hakandan daha iyi değilse Türk futbolu bitmiş GS bitmiş..

Olum siz bu adama nasil yuz verdiniz la biz soyle dedik, biz boyle dedik. Bu nedir aga :D

$

Tarık'ı almazsak ikinci bir Gökhan Gönül vakası olur...

Benim anlamadığım Veysel'e para veren yönetim Tarık'a nasıl paraya kıymıyor..

Tarık halihazırda en potansiyelli Türk kanat oyuncusu..

Hem sağ hem solbekte görev yapabilmesi iyi bir özellik..

sabri'de hem sag ve sol bek oynayabiliyor:eagerness:

Abi ne Onur Kıvrak'ı.Muslera gibi bir değer var elimizde.

Veysel Sari kazmanin aga babasi. Onu almak gibi bir facia'ya imza atmayiz umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt