- 21 Ocak 2010
- 72.905
- 51.329
- 5.003
hani her gün bi transfer olacakdi?
Kuman Fenerbahçe'de !
adriano yarın imza atıyor !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah'tan beri anlatmak istedigim bu 3 sey iste.
Tarik alinmali, Veysel degil. Hajrovic yabanci olarak gereksiz ve yönetim oyuncularimizi bedelsiz gönderip kazik yemesin. Ama burda gelip Veysel'i savunanlara ne diyim baska?
Ben fikri değil arkadaşı diye diğer üyenin üslubunun yanında olmasını diyorum yoksa tabii ki fikir beyan edecek, tartışacak.... Ama TARAF olmayacak....
Abi ne Onur Kıvrak'ı.Muslera gibi bir değer var elimizde.
yok usta her mesajında bir nebileyim kaygı,endişe, hep olumsuz yaklaşıyorsun onu söyledim
gülümse abi zaten yaşayacağımız bi 50,60 senelik ömür
anlı şanlı tsk nın bünyesinde bulunmayı bir türk evladı kendine şeref bilir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
halit bozkurt ve sen gitme sakın askere !!!!!!!
Bosver bılenlerıde göruyoruz burayı gelıp konusmak kolay
Biraz zaman ayırıp maclarını seyretsınler
Hiçbiri bilmıyor temel özellıklerını
Veysel Sari kazmanin aga babasi. Onu almak gibi bir facia'ya imza atmayiz umarim.
Tupcu gibi bir degerde var elimizde yabanci siniri koyan
zan-semih ikilisi= rezillik. zan'i gördük trabzon macinda. yakiyordu basimizi ama colman atamadi. kaliteli türk stoper olarak ömer toprak var, o is yapar belki
veysel tarık falan tamam fos çıkma olasılıkları yüksek ama şu kadro da bi değişsin artık ya. Maçlarda yedek kulübesinde hep aynı "biz nasıl olsa oynasak da oynamasak da Galatasaraydayız" diyen Ufuk tan emre ye, aydın dan baltaya bütün kendilerince zirve yapmış oyunculara artık yol vermek lazım..Bi temizlik lazım yani diyorum..
Ya sabahtan beri Veysel transferi yanlis dedigim icin üyelerin yaptiklarini görmüyormusun? Sonra biz bunlari söyleyince cok bilmis oluyoruz.
Muslera-Sneijder-Melo-Drogba.Gerisini istediğinle doldur.Sınır filan fark etmez