Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanatik@fanatikcomtr

Bir zamanlar... /// Abdullah Avcı yönetimindeki Ardalı, Uğurlu, Cafercanlı Galatasaray PAF takımı.

BdZssUACIAA-tNo.jpg:large

veysel tarık falan tamam fos çıkma olasılıkları yüksek ama şu kadro da bi değişsin artık ya. Maçlarda yedek kulübesinde hep aynı "biz nasıl olsa oynasak da oynamasak da Galatasaraydayız" diyen Ufuk tan emre ye, aydın dan baltaya bütün kendilerince zirve yapmış oyunculara artık yol vermek lazım..Bi temizlik lazım yani diyorum..

zan-semih ikilisi= rezillik. zan'i gördük trabzon macinda. yakiyordu basimizi ama colman atamadi. kaliteli türk stoper olarak ömer toprak var, o is yapar belki

Omeri almamiz zor gibi en azından kadro dişi kalan Girayi alabiliriz yerli stoper

Discovery cihazımdan gönderildi

veysel tarık falan tamam fos çıkma olasılıkları yüksek ama şu kadro da bi değişsin artık ya. Maçlarda yedek kulübesinde hep aynı "biz nasıl olsa oynasak da oynamasak da Galatasaraydayız" diyen Ufuk tan emre ye, aydın dan baltaya bütün kendilerince zirve yapmış oyunculara artık yol vermek lazım..Bi temizlik lazım yani diyorum..

Buna katılmamak elde degıl

Ya sabahtan beri Veysel transferi yanlis dedigim icin üyelerin yaptiklarini görmüyormusun? Sonra biz bunlari söyleyince cok bilmis oluyoruz.

Bence sadece Veysel transferi yanlış dediğim için çıkmadı çoğu tartışma. Yani son 15 sayfadır falan bakıyorum benim gördüğüm bu. Neyse ben karışmış gibi olmayayım.

Veysel'in soyadı tezahürat üretmeye daha uygun o gelsin.

Benim bakış açım budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt