Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazma veyseli,salihi,

savunan var...

es-es taraftarı begenmiyor adamı bizimileri bıraksan karşılama yapacaklar:)

Sow'a Emenike'ye 15-20 milyon euro'yu falan ŞL'de attığı goller için çekiyorlar herhalde?

Bu saydıkların yabancı ve yurtdışında piyasası olan oyuncular. Adları az çok biliniyor. Biz Arda'yı bile en iyi döneminde 12'ye sattık. Maalesef Türk oyunculara fiyat olarak fazla tölerans tanınmıyor.

Ki Sow ve Emenike'de maksimum 10 eder yani.

Buragı satmayız !

Bu saydıkların yabancı ve yurtdışında piyasası olan oyuncular. Adları az çok biliniyor. Biz Arda'yı bile en iyi döneminde 12'ye sattık. Maalesef Türk oyunculara fiyat olarak fazla tölerans tanınmıyor.

Ki Sow ve Emenike'de maksimum 10 eder yani.

Türk oyunculara önyargı var ona katılıyorum ama bu sadece dışarıda değil kendi içimizde de aynı şekilde... Sow ve Emenike'nin 10 ettiği yerde Burak 15'ten başlar benim düşünceme göre, ama çoğu kişi tam aksini düşünüyor.

Neyse zaten ben satılmasından yana değilim bu sezon sakatlık falan olmazsa yine gol kralı olacağını düşünüyorum. İlgilendiğimiz yerlilere bakınca da yerini mümkün değil dolduramayız, teklif gelmesin daha iyi şu aşamada :)

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim5m

BUGÜNE DAİR • 1 | Hajrovic ve Telles bitti; açıklama için Dany ve Amrabat'ın gitmesi bekleniyor. Riera'da gönderilecek, sona yaklaşıldı.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim4m

BUGÜNE DAİR • 2 | Tarık ve Veysel transferinde son düzlüğe girildi. Devre arası/sezon sonu kararı üzerinde görüşülüyor; gidişat olumlu.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim4m

BUGÜNE DAİR • 3 | Umut Gündoğan artık Galatasaraylı. İshak Doğan ve Salih Dursun hazırda bekliyor; Tarık ile Veysel'e göre hareket edilecek.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim3m

BUGÜNE DAİR • 4 | Gurbetçilerle, özellikle Tolgay Ali Arslan, Koray Günter ve Kaan Ayhan'la ilgili çalışmalar var; her an her şey olabilir.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim30s

BUGÜNE DAİR • 5 | Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu çok zor ama sürprizlere açık transferler. Beklentiye girmemek, olmazsa da üzülmemek lazım.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim40s

BUGÜNE DAİR • 6 | Stoper transferi için; mutlu olacağımız kanımca yabancı ve çok kaliteli bir isim alınacak. İnanın hiçbir tahminim yok.==>?

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim32s

BUGÜNE DAİR • 7 | Büyük Galatasaray Taraftarı için bugünden itibaren hergün; hareketli, gururlu, mutlu ve olumlu haberlerle dolu geçecek.

özet

Türk oyunculara önyargı var ona katılıyorum ama bu sadece dışarıda değil kendi içimizde de aynı şekilde... Sow ve Emenike'nin 10 ettiği yerde Burak 15'ten başlar benim düşünceme göre, ama çoğu kişi tam aksini düşünüyor.

Neyse zaten ben satılmasından yana değilim bu sezon sakatlık falan olmazsa yine gol kralı olacağını düşünüyorum. İlgilendiğimiz yerlilere bakınca da yerini mümkün değil dolduramayız, teklif gelmesin daha iyi şu aşamada :)

Yani, bu dakikadan sonra satılması mantık dışı olur. Üstelik yerini tam anlamıyla doldurabilecek yerli bir forvet yokken.

icki nedir bilmezdim simdi bir ayyas oldum

kederle ızdıraplarla arkadas oldum

Sow ve Emenike eminim bizde daha çok gol atardi o kiyasta 3.siraya koyuyorum Buraki

Discovery cihazımdan gönderildi

AS Roma, Cagliari'den Radja Nainggolan'ı 3 milyon € karşılığında sezon sonuna kadar kiraladı. Sezon sonunda satın alma opsiyonu 6 milyon €

Müthis...6 Milyon € Nain icin hic bir sey degil....Bizde Amrabat icin 8 Milyon veriyoruz. :(

AS Roma, Cagliari'den Radja Nainggolan'ı 3 milyon € karşılığında sezon sonuna kadar kiraladı. Sezon sonunda satın alma opsiyonu 6 milyon €

Müthis...6 Milyon € Nain icin hic bir sey degil....Bizde Amrabat icin 8 Milyon veriyoruz. :(

50 % icin 6 milyon euro vermisler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt