Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjkyi istemiyor belli,sezon sonuna kadar oynayım kafasında mı olacak sezon sonu gsye gelirim felan,yoksa uzatacak mı aceb
Yerli rotasyonu şart tabi ama Hakan Çalhanoğlu treni 2012'da kaçtı. Bizim scout ekibi bunun gibi yetenekler bulacak işte. Ben Avrupa'da sağlam gurbetçi futbolcular olduğuna inanıyorum. Çöplerde var ama iyilerini bulmak scout ekibinin işi. Bizimkiler genelde çöplere yönelir.
Yahu birader bulma alma. Mecburmuyuz yerli almaya. Ligi bi bitirelim bu şekilde. Sezon sonu bakarız duruma.
Gidisata gore Veysel ve Ishak gelicek...Ne yalan soylim Tarik icime pek sinmedi , degisken bir cocuk...Gerek roportajlarin da gerek demeclerinde goruyoruz..Devsirme bir sol bek zaten , zaten sol bekimiz senelerdir devsirmelerle idare ettigi icin bu haldeyiz artik esas bir sol bek almaliyiz...Tamam ligde sag ayaklı sol bek cok sıkinti cekmez ama CL de patates olur ...(alexe es kaza birsey olursa )
Sonuc olarak ben Ishak'i daha cok istiyorum.Daha oturakli , yurekli bir oyuncu gibi geliyor bana karlı zeminlerde falan iyiydi baya.
Veysel ve Salih Dursun icin bir karsılastırma yapamıcam asagı yukari ayni fizikleri ama Veysel gelirse fizigini biraz daha duzeltmeli..Serdar Kurtulus olup cıkmasin basimiza..
Salih yası dolayısıyla bir adim daha ondedir gene .
seten'e göre, tarık için beşiktaştan enaramoyu istemiyolarmış sadece 1milyon euro istiyolarmış. Çebi veysel'i istemiyoruz zaten demiş. Tarık konusunda anlaşmak üzerelermiş. Abi Tarık daha iyiyse verirsin 1milyon euro alırsın Tarık'ı... Veysel'i de sezon sonu için anlaşırsın olur biter. Madem bu oyuncu iyi 1milyon euro çok para da değil hani...(türk piyasasına göre)
Beyler Lescott icin Rieranin takim bulmasi bekleniyormus Mancini soz almis lescottan zaten city birakacakmis.
Amrabat,Danny,Riera out İzzet,Alex,Lescott in.
Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk