Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik a normal verecegin para en fazla 1.5 M dir kaldi ki adamin yarim sezon sonra sozlesmesi bitiyor , hicbir sey ispatlamis degil henuz...Adama Gareth Bale muamelesi yapmayalim lutfen

Kardeş kusura bakma iyi hoş sölüyosun da sen de Türkiye Ligi'nde 6+0+4 seneye de 5+0+3 lü sisteme geçilen ligde Tarık'ın Gareth Bale'ye eşit olduğunu bil! Gareth Bale'den üstün C.Ronaldo var. Tarık'dan da üstün Gökhan Gönül var... 18-19 kişilik kadronun 14ünü Türklerden kurmak zorunda kalıcan seneye...

Kaldı ki, Gareth Bale'nin yarım sezon sözleşmesi kaldığında 1milyon euroya pabucu alınır ancak...

Aklima geldi de yonetim Ali Adnan'la tam her konuda anlasmısken veto vermeyeydi keske birileri..

Dede gibi kral dururken diger stoperler gereksiz ;)

Aklima geldi de yonetim Ali Adnan'la tam her konuda anlasmısken veto vermeyeydi keske birileri..

Ya giden adamla uğraşmayak artık, yolu açık olsun bizden uzak dursun... Demirören'in kollarına gidip sarmaş dolaş imza atan adam babam olsa babamı tanımam bu saatten sonra...

gece bildirim olmuyor bunu söyleyelim :D

sabaha alper potuk gibi saat 7-8 gibi bildirim bekliyorum

L'équipe 21 kanalinda izledim city guc kaybedebilir filan dediler.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

İnşallah ama Chedju resmen Amrabat'a dönüşcek... Eğer bu adam alıncaktıysa keşke şuan Chedju'yu yabancı sınırını mazeret gösterip birisine verseydik :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt