Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Göz: Dany'de sorun yok, Karabük'e gidecek. Ancak Amrabat gitnek istemedigini belirtti, dolayısıyla Telles transferi gecikti ancak bir kaç gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Yönetim Riera'yi da gönderip bir yabancı stoper transfer etmek istiyor

Akaminko nedir arkadaş Anadoludan yabancı trabsferi yapmanın mantığı nedir milyon tane futbolcu arasından yine Eskişehirspor a el açıyoruz

Evren Göz Sallamakda üstüne yok hocam. : Telles transferinde ödeme planında sıkıntı çıkmış hadi ordan niye başka yerde bu bilgi yok.

Ben bu forumda telles veya hajrodan birinde sorun cıkar dediğimde herkez münasip yeriyle gülmüştü. Tellesde sorun çıktı işte. CARLİNHOS VOL 2.

Ben Hajrovic iyimi kötümü bilemem,yabanci veya yerli sayilmasida önemli degil,Mancininin listesinde oldugu icin bu trnsferi elestirmem,yabanci kurali nasilolsa önümüzdeki sezon degisecek,aslinda devre arasi degisecekti ama Fener istemedigi icin degistiremediler,beli ileriye dönük bir yatirim olabilir,belkide müthis bir yetenek,Ribery bize geldiginde ayni yastaydi ve kimse tanimiyordu,simdi cikip bu transfere bok atmak cok bilmislik olur,

amaaa,eger gercekten Sidney Sam Schalkeye 2,5a gittiyse ve bizimkiler ilgilenmediyse iste ozaman elestiriyi hak ediyorlar.

Pino,Kazim ikilisini bedava yolla yerine toplam 12 milyon avroya Yigit+Amrabatı almak :)

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

sirf yönetime sallamak icin bunu söylemis arkadas. kazim kim allahini seversen ya bizde kadroya yazanlar bir kez izledi mi acaba herifi bursasporda??

para etmez o adam.. pino'da tam bi menajer kazigi oldu simdi nefes alip veriyormu onu bile bilmiyoruz

tabi yigit ve amrabatta bunlar kadar topcu degil

evren gözün dedikleri doğru beyler ödeme planında skntı varmış yarına çözülür diollar kaynak : kaba etim

başgan hafta sonuna kadar her gün bildirim yapacağız dedi hafta sonu geldi daha açıkladığı hajrovic ve telles'i bildiremedi :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt