Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eurosport'un haberine göre Engin sezon sonuna kadar Çaykur Rize'ye kiralanmış.İmzayı atmış

Engin'in göbeği kontenjanından Hajroviç'i oynatabiliyor muyuz?

Amrabat için Aybaba'nın son kararı bekleniyor. Resmileşecek iş. Amrabat ikna ediliyor.

telles transferi de icime sinmiyor acikcasi coentrao'yu opsiyonuyla 1.5 sene kirala önüne bak iste ne diye riske giriyoruz

sirf yönetime sallamak icin bunu söylemis arkadas. kazim kim allahini seversen ya bizde kadroya yazanlar bir kez izledi mi acaba herifi bursasporda??

para etmez o adam.. pino'da tam bi menajer kazigi oldu simdi nefes alip veriyormu onu bile bilmiyoruz

tabi yigit ve amrabatta bunlar kadar topcu degil

Bunlar kadar topcu degil demissin o zaman niye 12 verdin diye sormazlarmı adama.Ayrica yönetimden cok Terime ve Albayrak Aş bu transferlerin sebebi.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Olum Ambrabat Galatasaraya gelmek icin ne fedakarliklar yapti,tabiki direnecek,futbolcu degilsin ama diren Nordin

Bunlar kadar topcu degil demissin o zaman niye 12 verdin diye sormazlarmı adama.Ayrica yönetimden cok Terime ve Albayrak Aş bu transferlerin sebebi.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

onu ft'ye sor... dany amrabat yigit hamit rieralari isteyen ben degildim herhalde.

3 yabancı gönderip 3 yabancı transfer etme planı var yönetimin anlaşılan. Eninde sonunda gerçekleşecek umarim. Dany, Amrabat ve Riera gönderilecek, Hajrovic, Telles ve stoper alınacak. Güzel olur, özellikle CL için defans hattını güçlendirmiş oluruz.

Galatasaray vs. Chelsea

_______________________Muslera___________________________

___Eboue________Transfer_______Chedjou___________Alex_______

_________________Melo_____________Selçuk____________

____Hajrovic____________Sneijder________________Bruma_________

_________________________Drogba________________________

Full 2 Lyon maçını izledim yapacağım yorumlar sadece bu 2 maç için geçerlidir şimdiden söyleyim . Birinde 25.dk'da atılması gerekiyordu hadi bu seferlik böyledir dedim öbür maçta da aynısını yaptı . Teknik direktörü de çıldırtmış olacak ki bir süre sonra sola gönderdi baktı yine olmuyor oyundan aldı. Defansa yardım etmiyor öyle izliyor yani bir tek elinde çekirdeği eksik.Topsuz alanda sıfır. Hızlı oynama hevesi çok top kaybetmesine sebep oluyor . Bazen çok fantastik işler deniyor, vurulmaması gereken yerden şut atıyor falan ve biraz da bencil gördüm kendisini . Hani mahallenin büyük abisi vardır ya topu ona atarsın o kaleye kadar gidebilirse gider gidemezse de nasıl olsa çocuklar koşuyor der forvette dolanır top ayağına gelince birşeyler yapmaya çalışır aynı öyle bir havası var . Burada iş yapan adamlar bile birkaç ufak sebepten dolayı gömülürken Hayri bu forumda çok küfür yer . Tarihi not edelim .

hajrovic eğer gerçekten dediğin gibiyse yerli statüsünde oynayacak olsa bile alınması hata. bi de bu adam için zaten az buz süre süre bulan brumayı tamamen kesicez. yinede yönetime sallamıycam sabrediyorum. hazırlık maçlarına az kaldı orda görürüz neciymiş bu hajro telles ve diğerleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt