Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat'ı göndermeye çalışmamız bile asabımı bozuyor, Alana kadar göbeğimiz çatladı. Adam bu sene lig maçına çıkamadı. Kovmaya çalışıyoruz şuan.

Bruma , yekta , ceyhun gidip amrabat , aydin , dany kalacaksa eger ; en iyi transfer TRANSFERSIZLIKTIR .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler biraz sakin,Telles yatarsa,ki sanmiyorum,baskan bir sekilde halleder,diyelimki olmadi,baskan o telasla flas bir solbek alir,kafaya koymus,

Dany ve Ambrabatada kizmayin,adamlar Avrupanin top 20 kulübünden birinde oynuyorlar,tabiki gitmemek icin direnecekler,ben olsam bende gitmek istemezdim,boru degil,Galatasaray bu.

Televizyon'a çıkıp hoca Telles'i çok begeniyor felan diyeceksin sonra alamayacaksın cidden rezillik . Neyse bizde transferler son dk kadar bitmez.

Dönüp dolaşıyoruz her yol tüpçüye çıkıyor. Allah belanı versin senin lan.

yok benim anlamadığım bugün yarın borsaya bildireceğiz diyor başkan alexi... nasıl bir saçmalık oluyorda transferde pürüz çıkıyor inanılır gibi değil... şu baroni şerefsizinin yüzünden alalım şu adamı ya

bi telaş yapmayın yahu bruma kalıcak dedi mancini başkan alexle anlaştık bir iki güne düşer dedi ortalığı karıştırıyor yine boş beleş duyumcular

Kulube mail atalim ben taktim kafaya, Telles i alsinlar yoksa kafayi bozarim simdi..

Alex en geç c.tesi kapa bildirilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt