Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat sen ne yüzsüz bir herifsin be.

Düş artık yakamızdan yetenek fakiri herif

Bddi-5OCIAAO5xh.jpg

La twitterda görünce resmi Amrabat gitti sandım.:sad007:

Bak Adanalıyım bir an tırstım resmi görünce :D

beyler bence fazla abartılıyo 2 3 kişi birsey yazdı diye baskan canlı yayında 2 3 gune acıklıcaz kontejanda yer acılması beklenıyor bence bırı bruma yazıyo herkes kiralanıyor diyo amacı ne yanı bruma yazıyosan devamını getir yani bir deli kuyuya tas atıyor sonra herkes gitti diye anlıyor adam atıyor ya tutarsa ben demıstım dıcek tutmassa unutulup gıdıyo zaten

Habertürkü hiç açmayın . Karşınızda 3 tane, iki lafı bir araya getiremeyen adamları göreceksiniz . Hele sanki Aziz Üstelin dediğinden hiçbir şey anlamadım . Alp Yalman da başımıza FB sözcüsü kesildi . Neymiş 3 Temmuzdan bu yana taraftarları çok iyi bir duruş sergilemişmiş neymiş fenerbahçe itibarını kaybetmemişmiş :D

Duzenin adamlarindan duzeni bozmalarini beklemeyin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 senedir burdayım ama İbrahim Seten'nin doğru yazdığını görmedim.

Bruma'nın kiralanması konusunda da ben Mancini'ye inanırım. bizimle kalacak dediyse kalacaktır diye bakıyorum.

Bu transfer dönemi cok önemli sampiyonluk icin.

Aslinda cok dogru gidiyoruz, sacmalamasin yönetim. Alex Telles nokta atisi. Hajrovic'i yerli yaptigimiz vakit müthis olur, müthis basari. Bundan sonrasi pek önemli degil ama Bruma'yi kiralamak nedir yahu?

balcicegim böcegim bu programın amacı nedir,ömer cavusoglu yabancı kısıtlamısını konusacak adam mı yahu

Di Maria mı? Telles mi? Bence Telles... Hani bu çapta bir transfer söz konusuysa, yabancı hakkını sol bekte kullanmak istememiş olabilirler, yerli bir sol bek alıp, karşılarına çıkan bir çileği almak isteyebilirler... Bu söylediklerim Tellesten vazgeçilmesi gerçekse die şahsi düşüncem....

SOL BEK İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Seten doğru yada yanlıs yazıyor önemli olan o değil.

Önemli olan çapsız Amrabat'ın sorun cıkartması.

Bu takıma transfer oldugun güne lanet olsun Amrabat.

shaqiri galatasaraya galatasaray shaqiriye yakın-sonuç negatif

tellesi 1 2 güne kapa bildiririz-sonuç ?

sanmıyorum bi daha olacağını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt