Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Doğru Zapata da süper kaleci zaten.
Muslera'yı Fatih Hoca mı aldırdı sanıyorsun? Ben sizin şimdi futbol bildiğini iddia ettiğiniz adamların sayısız Foslarını sayarım altından kalkamazsınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru Zapata da süper kaleci zaten.
Ben olsam bende danışmam Fatih Terim'e transfer konusunda.
Bruma ve Melo harici yaptırdığı tüm transferler zarar.
Bu arada 28'inde Sneijder varken futbol bile oynamayan Kaka'yı alalım demek..
Sneijder ve Drogba transferlerini başkanın yaptığını biliyorum iş bittikten sonra Tulun imza attırmaya gitmiştir. Muslera transferi için rolünü bilmiyorum ama iş bitirici biri olmadığı ortada ayrıca Shaqiri çok pahalı işimize yaramaz demeside futbol bilgisini gösteriyor
sizin işiniz gücünüz yokmu abi ya transfer diye kafayı yemişsiniz,bunların hepsi vaktinizin bol olduğundan sanırım Allah akıl fikir versin sizlere..
Muslera'yı Fatih Hoca mı aldırdı sanıyorsun? Ben sizin şimdi futbol bildiğini iddia ettiğiniz adamların sayısız Foslarını sayarım altından kalkamazsınız.
Fatih hocaya danışmıyordu pek nedense.İkili ilişkilerin neden bozulduğunu biliyorsunuz herhalde,bu fitilin ateşlendiği olaydır,Sneijder,kaka vs...
Fatih hocanın bu konudaki isabetsisliği hakkında bende sana katılıyorum zaten,halen acısını çekiyoruz ki Rahmetli Özhan Başkandan daha çok çekmedik.![]()
İşi Fatih Hoca'ya çekeceksen kusura bakma kardeşim çekemem bu saatte.Bin defa yazdım bir daha yazma gereği duymayacam.
1'e 1 başkana ileten bile Tulun bu transferleri. Hele Drogba'nın menajeri ile nasıl yakın ilişkileri olduğu bilinen bir şey.
Shaqiri hakkında öyle bir şey söylemedi diyoruz neden anlamıyorsunuz. Shaqiri hakkında onu söyleyen adam Yiğit Amrabat gibi Fatih Hoca transferlerinde susarmıydı? Milliyet bir haber yapıyor her şeye inanıyorsunuz.
sizin işiniz gücünüz yokmu abi ya transfer diye kafayı yemişsiniz,bunların hepsi vaktinizin bol olduğundan sanırım Allah akıl fikir versin sizlere..
Erman'ı niye yolladı Fatih hoca çok merak ediyorum
Tulunun basın danışmanı gibi konuştun![]()
Erman'ı niye yolladı Fatih hoca çok merak ediyorum
Ömer Cavusoglu: "Fenerbahce taraftari takima müthis katki saglayan taraftar, Galatasaray taraftari öyle degil"
:2aloh1:
Doğru söylüyor