Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olsam bende danışmam Fatih Terim'e transfer konusunda.

Bruma ve Melo harici yaptırdığı tüm transferler zarar.

Bu arada 28'inde Sneijder varken futbol bile oynamayan Kaka'yı alalım demek..

Fatih hocanın bu konudaki isabetsisliği hakkında bende sana katılıyorum zaten,halen acısını çekiyoruz ki Rahmetli Özhan Başkandan daha çok çekmedik. :)

Sneijder ve Drogba transferlerini başkanın yaptığını biliyorum iş bittikten sonra Tulun imza attırmaya gitmiştir. Muslera transferi için rolünü bilmiyorum ama iş bitirici biri olmadığı ortada ayrıca Shaqiri çok pahalı işimize yaramaz demeside futbol bilgisini gösteriyor

1'e 1 başkana ileten bile Tulun bu transferleri. Hele Drogba'nın menajeri ile nasıl yakın ilişkileri olduğu bilinen bir şey.

Shaqiri hakkında öyle bir şey söylemedi diyoruz neden anlamıyorsunuz. Shaqiri hakkında onu söyleyen adam Yiğit Amrabat gibi Fatih Hoca transferlerinde susarmıydı? Milliyet bir haber yapıyor her şeye inanıyorsunuz.

sizin işiniz gücünüz yokmu abi ya transfer diye kafayı yemişsiniz,bunların hepsi vaktinizin bol olduğundan sanırım Allah akıl fikir versin sizlere..

Bende mesela cok takintiliyim transfere fln ama sonuna kadar haklisin dostum. Merak ediyoz iste, kücüklügümden beri böyle.

Muslera'yı Fatih Hoca mı aldırdı sanıyorsun? Ben sizin şimdi futbol bildiğini iddia ettiğiniz adamların sayısız Foslarını sayarım altından kalkamazsınız.

İşi Fatih Hoca'ya çekeceksen kusura bakma kardeşim çekemem bu saatte.Bin defa yazdım bir daha yazma gereği duymayacam.

Fatih hocaya danışmıyordu pek nedense.İkili ilişkilerin neden bozulduğunu biliyorsunuz herhalde,bu fitilin ateşlendiği olaydır,Sneijder,kaka vs...

Eğer dediğin gibi olsaydı Amrabat, Yiğit, Dany, Burak vs alınmazdı. Necati, Baros, Erman gibi adamlar da takımdan gönderilmezdi. Başkan her zaman Fatih Hoca'nın fikirlerine değer verdi ve istediğini yaptı. %100 her istediğini yapmasını da bekleyemezsiniz zaten futbol piyasasında. Shaqiri transferi de bunlardan biriydi.

Fatih hocanın bu konudaki isabetsisliği hakkında bende sana katılıyorum zaten,halen acısını çekiyoruz ki Rahmetli Özhan Başkandan daha çok çekmedik. :)

Herkes transferde hata yapıyor ama akıllının biri bir tane suçlu çekmiş, her olumsuzlukta millet Tulun'u yargılıyor. Tekrar ediyorum, gram sevmem hatta kulüpte en sevmediğim 3. kişidir kendisi fakat hakkını yiyorlar.

kim ne derse desin büyük başkan fatih hocanın istediği çoğu oyuncuyu aldı getirdi

İşi Fatih Hoca'ya çekeceksen kusura bakma kardeşim çekemem bu saatte.Bin defa yazdım bir daha yazma gereği duymayacam.

Hee Tulun'a çekince işi oluyor ama dimi? Sen eğer sırf Tulun 3-4 transferden dolayı bir şeyden anlamıyor diyorsan ben sana daha kötülerini yapanları söylerim.

1'e 1 başkana ileten bile Tulun bu transferleri. Hele Drogba'nın menajeri ile nasıl yakın ilişkileri olduğu bilinen bir şey.

Shaqiri hakkında öyle bir şey söylemedi diyoruz neden anlamıyorsunuz. Shaqiri hakkında onu söyleyen adam Yiğit Amrabat gibi Fatih Hoca transferlerinde susarmıydı? Milliyet bir haber yapıyor her şeye inanıyorsunuz.

Tulunun basın danışmanı gibi konuştun :)

Ömer Cavusoglu: "Fenerbahce taraftari takima müthis katki saglayan taraftar, Galatasaray taraftari öyle degil"

:2aloh1:

bu foruma vereceğin bir katkı yok anlaşılan

-Tapatalk-

Katkı neymiş güzel kardeşim sabah akşam transfer beklemek mi kusura bakma ama ben eşşek gibi 15 saat çalışıyrum hergün, sizler gibi gece tarılarına kadar transfer neden olmuyor diye yönetime sallamıyorum.

hem çok saçma burda beklemek sanki sizler bekliyorsunuz diye transfer yapılacak adamlar uğraşıyoprlar işte ne zaman şartlar uyarsa o zaman olur,haırlısı olanda formayı giyer.

ha bir de şu var Galatasaray'ın hangi yönetimi zamanında transferleri yaptı ki, siz bence oturun son akşam heyecanlanın.

hem de futbol transfer piyasası için bu kadar heyecanlanmayın,milyon dolarları götüren onlar onların aileleri bile sizin kadar sıkıntı çekmez bu transfer mevzusunda.

Erman'ı niye yolladı Fatih hoca çok merak ediyorum

her sene cl de oynadığı ıcın bıze gelıp yazılmaynca listeye gururu kırıldı haklı olarak ermanın. oda gıtmek ıstedı.

murat erdoğan dı sanırım onunlada aynı olay olmustu zamanında

Valla dua edelim başkan en az 2-3 sene daha kalsın başımızda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt