Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sag beki veysel ve salih gibi iki tane anadolu topcusuna emanet edip avrupa'da falan üst tur beklemeyin. bu iki kazma edirne'den öteye gidemez normalde. ulan arkadas biz chelsea ile mücadele ediyoruz adamlarda 21 yabanci var. bu adil mi simdi?? biz salih dursun'larla nah geceriz turu. :(

Valla bana kalsa bir tane yerli istemem kimse kusura bakmasın Türk oyuncularda futbol zekası yok yetenekleri var ama saha içerisinde zekalarıyla değil duygularıyla oynuyorlar. Anca poh pohlayacaksın taktik falan anlamazlar

sag beki veysel ve salih gibi iki tane anadolu topcusuna emanet edip avrupa'da falan üst tur beklemeyin. bu iki kazma edirne'den öteye gidemez normalde. ulan arkadas biz chelsea ile mücadele ediyoruz adamlarda 21 yabanci var. bu adil mi simdi?? biz salih dursun'larla nah geceriz turu. :(

elimiz kolumuz bağlı ne yapabiliriz ki? salih olmaz, tarık olur, o olmaz veysel olur, ... alacağımız kim olursa olsun edirneden öteye geçeceğinin garantisi yok ki sınır varken.

Hajroviç i transfer ettik adamı yerden yere vurdunuz.Formayı giymeden ön yargıyla yaklaşıyosunuz.Sonra iyi oynayınca aferin koçum aslanım diyorsunuz yazık.

Fenerbahçe'nin dandik orta saha oyuncusu Cristian Baroni, Alex Telles'in Galatasaray'a geleceğine inanamadığını belirtti.

Baroni hic tutturamaz ama bu sefer hakli cikacak :)

günaydın girlsss alex telles gelecek,rahat olun.çocuk kendi o kadar heves etti,yarı yolda bırakılır mı..hiç sanmıyorum.

Başkan Tellesi alır,bir kaçta yerli alır ama ben bayılıyorum taraftarımıza herkes FM de takım patronu konuşulan rakamlarda üç beş lira sanki...

Açıklama

Gremio oyuncusu Alex Telles'in transferine ilişkin olarak spor medyamızda yer alan bir haberde "Dün itibarıyla Galatasaray'ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle" transferin gerçekleşmediği iddiası yer almıştır.

İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi konuya ilişkin herhangi bir "son tarih"in de bulunmadığının bilinmesini isteriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt