- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
Salih yerine Veysel alınmalıydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan Gönül disindaki tüm sag bekler Sabri'den iyi degil. Sabri nefreti yüzünden 3 milyon euro para harcamaya degermiydi acaba???
Hajrovic'te türk olarak oynayamazsa yönetim 2 de 0'la basladi transfere..
Tolgay Arslan'i bile alamadi vizyonsuzlar, Hamburg'un dün 100 milyon euro borcu oldugu aciklandi.
Gökhan Gönül disindaki tüm sag bekler Sabri'den iyi degil. Sabri nefreti yüzünden 3 milyon euro para harcamaya degermiydi acaba???
Hajrovic'te türk olarak oynayamazsa yönetim 2 de 0'la basladi transfere..
Tolgay Arslan'i bile alamadi vizyonsuzlar, Hamburg'un dün 100 milyon euro borcu oldugu aciklandi.
Bizim borcumuz ne kadar?
Hamburg son zamanlarda transfer yapamaz oldu neredeyse, son Van der Vaart transferiyle birlikte artik iyice kücülmeye gidecekler. 100 milyon euro borc almanlar icin facia.
Hamburg son zamanlarda transfer yapamaz oldu neredeyse, son Van der Vaart transferiyle birlikte artik iyice kücülmeye gidecekler. 100 milyon euro borc almanlar icin facia.
Hamburg, Almanya'nin Eskisehir'i gibi bir takim iste. Eskisehir'in de 100 milyon euro borcu olsa olay olurdu. Ayni hesap.
sol bek ve sağ kanat acilen lazımdı, biri diğerinden önemli olarak bakmamak lazım.
devre arası fiyasko transferleri başladı, salih dursun gibi hakan balta ağırlığındaki bir adamdan sağbek yaratmak...allah akıl fikir versin son 2 senedir klüp transfer poltikası ile batmaya doğru gidiyordu ,şimdi bu politikaya tam gaz devam ediyoruz.. tabi bunlar normal başkanın danışmanı olan kişi sıfır futbol bilgisiyle başımıza futbol alimi kesilirse bunlar normal..
Kardeşim sen o sağ kanatı oynatabilecen mi de ilk onu aldın? Daha bruma oynamıyor doğru düzgün.
1 tane ekleyecen sahaya yabancı.
O da sol bek.
Ulan 2 senedir sol bek diye yalvarıyoruz.
Salih sabriden hertürlü iyidir sabri hher maç 2 kere adamını takip etmez bu da kalemizde net pozisyon oluyor sonra saçma sapan bir yerdw depar atar auvvvv sabri ççok koşuyor hangi maçta ilk 5 girdi koşu mesafesinde bu adam ayrıca sabriyi bu seneki kayseriye koyunda göreyim sabriyi
Salih Dursun belki yedektir, Veysel Sarı da alıp sezon sonu 30 ar yaşlarında ki Eboue ve Sabri' ye güle güle diyecekler belki biraz pozitif düşün lan içimi kararttınız.. Daha İzzet ayağını topa değmeden bitirdiniz adamı
Şu forumda hala Sabri savunuluyor ya deli oluyorum.Arkadaş nasıl yediriyorsunuz her kötü orta veya şutundan sonra sırıtmasını? Nasıl hazmediyorsunuz elinde tesbih,omzunda ceketle reyizcilik oynamasını? Yıllardır sırf Galatasaraylı diye sağ bek oynamasını,milyonlarca lira zarara uğratmasını? Mayıs'ta sözleşmesi bitiyor,o yok gibi düşünmek en iyisi.Şimdilik Eboue,Hamit ve Salih/Veysel yeter bize.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=P96470zJYeE[/media]
alalım işte lan
Ben onun için sormadım. Bizim borcumuzu bilmiyordum da ondan sordum.
yukaridaki arkadasa cevap vereyim. bu adam yeni sabri iste, tam amigoluk yapar