Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Gönül disindaki tüm sag bekler Sabri'den iyi degil. Sabri nefreti yüzünden 3 milyon euro para harcamaya degermiydi acaba???

Hajrovic'te türk olarak oynayamazsa yönetim 2 de 0'la basladi transfere..

Tolgay Arslan'i bile alamadi vizyonsuzlar, Hamburg'un dün 100 milyon euro borcu oldugu aciklandi.

minik takımımızın sağ beki bile sabriden iyidir, her maç sürüsü ile defansif hatalar yapan bi adamdan bahsediyoruz.

Gökhan Gönül disindaki tüm sag bekler Sabri'den iyi degil. Sabri nefreti yüzünden 3 milyon euro para harcamaya degermiydi acaba???

Hajrovic'te türk olarak oynayamazsa yönetim 2 de 0'la basladi transfere..

Tolgay Arslan'i bile alamadi vizyonsuzlar, Hamburg'un dün 100 milyon euro borcu oldugu aciklandi.

Bizim borcumuz ne kadar?

Bizim borcumuz ne kadar?

Hamburg son zamanlarda transfer yapamaz oldu neredeyse, son Van der Vaart transferiyle birlikte artik iyice kücülmeye gidecekler. 100 milyon euro borc almanlar icin facia.

Hamburg, Almanya'nin Eskisehir'i gibi bir takim iste. Eskisehir'in de 100 milyon euro borcu olsa olay olurdu. Ayni hesap.

Hamburg son zamanlarda transfer yapamaz oldu neredeyse, son Van der Vaart transferiyle birlikte artik iyice kücülmeye gidecekler. 100 milyon euro borc almanlar icin facia.

Hamburg, Almanya'nin Eskisehir'i gibi bir takim iste. Eskisehir'in de 100 milyon euro borcu olsa olay olurdu. Ayni hesap.

Onu da Hamburg ödemedi. Saygideger bir Hamburglu is adami verdi parayi.

Anladığım kadarıyla Mancini 3-5-2,4-2-3-1,4-4-2,sistemlerini tercih ettiği için hem sağ bek hem de stoper oynayabilen isimleri tercih ediyo o yüzden veysel değil de salih demiş olabilir

sol bek ve sağ kanat acilen lazımdı, biri diğerinden önemli olarak bakmamak lazım.

Kardeşim sen o sağ kanatı oynatabilecen mi de ilk onu aldın? Daha bruma oynamıyor doğru düzgün.

1 tane ekleyecen sahaya yabancı.

O da sol bek.

Ulan 2 senedir sol bek diye yalvarıyoruz.

Bu Salih icin ne kadar ödeyecegiz?

fft16mm2720763.jpg

alevli top istiyruz Ünal Başgan

Salih sabriden hertürlü iyidir sabri hher maç 2 kere adamını takip etmez bu da kalemizde net pozisyon oluyor sonra saçma sapan bir yerdw depar atar auvvvv sabri ççok koşuyor hangi maçta ilk 5 girdi koşu mesafesinde bu adam ayrıca sabriyi bu seneki kayseriye koyunda göreyim sabriyi

devre arası fiyasko transferleri başladı, salih dursun gibi hakan balta ağırlığındaki bir adamdan sağbek yaratmak...allah akıl fikir versin son 2 senedir klüp transfer poltikası ile batmaya doğru gidiyordu ,şimdi bu politikaya tam gaz devam ediyoruz.. tabi bunlar normal başkanın danışmanı olan kişi sıfır futbol bilgisiyle başımıza futbol alimi kesilirse bunlar normal..

hajrovic'te türk olmazsa öyle berbat iki transfer yaptik demektir ki.. hemde bu transferler 5-6 milyona patladi. az para mi 5-6 milyon? tolgay arslan'a 3.5 verip, sinan bolat'i da 1.5 sene kiralayip ++ bir ekstra transfer daha yapardin o paraya..

ya merak ediyorum transfer yapmak icin alma sunlari. alacaksan 3-4 tane saglam türk al avrupadan. gidip simdide ptt 1.ligden orta saha alacaklarmis. trabzon'un ön liberosu bile bi halta yaramadi gidip ikinci ligden para verip adam aliyorlar..

Kardeşim sen o sağ kanatı oynatabilecen mi de ilk onu aldın? Daha bruma oynamıyor doğru düzgün.

O da sol bek.

Ulan 2 senedir sol bek diye yalvarıyoruz.

kardeşim o sol beki oynatabilcen mi de ilk onu almak istiyosun? daha bruma oynayamıyor doğru düzgün.

o da sağ kanat.

al burdan yak o zaman. neden sol bek ekliyoruz? ben sağ kanat eklenmesini istiyorum. sen 2 senedir sol bek diye yalvarıyosan ben de sağ kanat diye yalvarıyorum.

Salih sabriden hertürlü iyidir sabri hher maç 2 kere adamını takip etmez bu da kalemizde net pozisyon oluyor sonra saçma sapan bir yerdw depar atar auvvvv sabri ççok koşuyor hangi maçta ilk 5 girdi koşu mesafesinde bu adam ayrıca sabriyi bu seneki kayseriye koyunda göreyim sabriyi

İlk devre gibi 8 sarikart 2 kirmiziyla oynamazsa guzel transfer olur.

Telles gelmesi için Riera, Dany, Amrabat uclusunden birisinin gitmesi lazim.. Hiç biri gitmek itemiyor, yani bosa beklemeyin.

Salih Dursun belki yedektir, Veysel Sarı da alıp sezon sonu 30 ar yaşlarında ki Eboue ve Sabri' ye güle güle diyecekler belki biraz pozitif düşün lan içimi kararttınız.. Daha İzzet ayağını topa değmeden bitirdiniz adamı

sag beki veysel ve salih gibi iki tane anadolu topcusuna emanet edip avrupa'da falan üst tur beklemeyin. bu iki kazma edirne'den öteye gidemez normalde. ulan arkadas biz chelsea ile mücadele ediyoruz adamlarda 21 yabanci var. bu adil mi simdi?? biz salih dursun'larla nah geceriz turu. :(

Şu forumda hala Sabri savunuluyor ya deli oluyorum.Arkadaş nasıl yediriyorsunuz her kötü orta veya şutundan sonra sırıtmasını? Nasıl hazmediyorsunuz elinde tesbih,omzunda ceketle reyizcilik oynamasını? Yıllardır sırf Galatasaraylı diye sağ bek oynamasını,milyonlarca lira zarara uğratmasını? Mayıs'ta sözleşmesi bitiyor,o yok gibi düşünmek en iyisi.Şimdilik Eboue,Hamit ve Salih/Veysel yeter bize.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=P96470zJYeE[/media]

alalım işte lan

yukaridaki arkadasa cevap vereyim. bu adam yeni sabri iste, tam amigoluk yapar

şu mantığı anlamadım gitti. alınan oyuncu ilk tercih edilen olmayabilir ama o alındı diye yerin dibine sokmakta amaç nedir?

şurayı okuyunca meğer ne güzel kadromuz varmış diyorum, sağ bekte sabrisi ile, sol bekte baltası ile, sağ kanatta aydını ile süper bi kadromuz varmış oysaki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt