Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha açikcasi tam hatirlamiyorum, g.t dediysen ona demisimdir, ben orada sana ders verme niteliginde degil daha cok deger verdigim için senin burada saygin kisiligin için yakismadi demistim.

Yoksa kufret bana ne? Yasca bendende buyuksun haddime degil yani sana biseyleri soylemek

Yok zaten uzatmaya gerek yok..sana küfür edecek kadar alcalacak bir insan degilim..Rahatina bak kardesim..

Alpay uzatmamak icin cevap yazmadim sana ...ama karistirdigin önemli seyler var..Adnan Polat servetini Tr'de yapmis bir adam,Riva'yi nasil siyasilere peskes cekmeye calistigini hepimiz hatirliyoruz..Ünal Aysal denilen adam servetini Avrupa'da yapmis ve halende yapmaya devam ediyor.. 3 seneden beri Riva'yi satma yetkisi oldugu halde Galatasaray'in gelecegini politikacilara peskes cekmiyen bir adami bu gibi konularda elestirmeden önce iyice bir düsünmek lazim.

Peki tamam ikna oldum. Ama şu da bir gerçek ki benim yaptığım gibi komplo teorisi ile gelmek ne kadar saçma ise tanımadığın adamı taparcasına sevmek de yanlış.

Fatih Terim gönderildiğine çok üzülen biri olarak, TFF ile anlaşıp Demirören ile biraraya gelmesinden sonra üzüntü kalmadığım gibi bir soğuma da nasıl yaşadıysam, Ünal Aysal'a güvenmeyi de öğrenebilirim sorun yok.

Ama şu modeli de kabul edemem- Ne yaparsa yapsın çıkarı da olmadığı halde sırf inat uğruna birini sonuna kadar desteklemek, laf söyletmemek.

SONUÇ : Başarılı oldukça (bana göre ki ben 100 sene üst üste şampiyon olsak ertesi sene 2.olduğun da üzülecek bir insanım) sorun yok. Ama bizi çıkmaza sokacak işler yaparsa ve savunan olursa o zaman işler değişir.

oynaması ve kadroya girmesi zor olan hayroviç kampa yetişiyor ama nerdeyse 3 senedir almaya çalıştığımız ve gelse yeri garanti olan solbek halen kampta değil. sayın yönetim kusura bakmayın ama taraftarla dalga falan mı geçiyorsunuz. durum hiç komik değilde söyleyeyim dedim :mad:

oynaması ve kadroya girmesi zor olan hayroviç kampa yetişiyor ama nerdeyse 3 senedir almaya çalıştığımız ve gelse yeri garanti olan solbek halen kampta değil. sayın yönetim kusura bakmayın ama taraftarla dalga falan mı geçiyorsunuz. durum hiç komik değilde söyleyeyim dedim :mad:

Transfer dönemi 4 gün önce başladı.

Peki tamam ikna oldum. Ama şu da bir gerçek ki benim yaptığım gibi komplo teorisi ile gelmek ne kadar saçma ise tanımadığın adamı taparcasına sevmek de yanlış.

Fatih Terim gönderildiğine çok üzülen biri olarak, TFF ile anlaşıp Demirören ile biraraya gelmesinden sonra üzüntü kalmadığım gibi bir soğuma da nasıl yaşadıysam, Ünal Aysal'a güvenmeyi de öğrenebilirim sorun yok.

Ama şu modeli de kabul edemem- Ne yaparsa yapsın çıkarı da olmadığı halde sırf inat uğruna birini sonuna kadar desteklemek, laf söyletmemek.

SONUÇ : Başarılı oldukça (bana göre ki ben 100 sene üst üste şampiyon olsak ertesi sene 2.olduğun da üzülecek bir insanım) sorun yok. Ama bizi çıkmaza sokacak işler yaparsa ve savunan olursa o zaman işler değişir.

Bir hatasi olursa hepimiz elestiriz merak etme..zaten taptigimiz falan da yok...benim demek istedigim bu adam bizim alistigimiz yönetici profilinde degil..ha kendi reklamini yapmak icin Galatasaray Baskani olmak istedi dersen buna itiraz etmem,sende biliyorsun ne kadar zengin olursan ol insanlar tarafindan taninmak icin en kolay yol bir büyük Kulüpte Baskan olmaktir..ama siyasilerlen icli disli olmayan ve islerinin 80% Avrupa'da yapan bir adama Kulübü soymak cirpmak icin geldi demen yada ona benzer düsüncelerinin olmasi sasirtiyor beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt