Mumin ARDA
Kırmızı Üye
- 25 Mayıs 2011
- 1.529
- 0
- 996
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallaha açikcasi tam hatirlamiyorum, g.t dediysen ona demisimdir, ben orada sana ders verme niteliginde degil daha cok deger verdigim için senin burada saygin kisiligin için yakismadi demistim.
Yoksa kufret bana ne? Yasca bendende buyuksun haddime degil yani sana biseyleri soylemek
yalan haber
futbolu bilmediğin buradan belli. kıçını kullanabilen topçu demek fiziğini kullanabilen topçu demektir. hocalar iyi topçuyu kıçından anlarım der genelde. bkz arda turan.
Yok zaten uzatmaya gerek yok..sana küfür edecek kadar alcalacak bir insan degilim..Rahatina bak kardesim..
Nerden salliyorsun yalan oldugunu ?
Alpay uzatmamak icin cevap yazmadim sana ...ama karistirdigin önemli seyler var..Adnan Polat servetini Tr'de yapmis bir adam,Riva'yi nasil siyasilere peskes cekmeye calistigini hepimiz hatirliyoruz..Ünal Aysal denilen adam servetini Avrupa'da yapmis ve halende yapmaya devam ediyor.. 3 seneden beri Riva'yi satma yetkisi oldugu halde Galatasaray'in gelecegini politikacilara peskes cekmiyen bir adami bu gibi konularda elestirmeden önce iyice bir düsünmek lazim.
Estagfurullah bana kufur için demiyorum, sen baya ciddiye almissinda beni biraz üzdü.
oynaması ve kadroya girmesi zor olan hayroviç kampa yetişiyor ama nerdeyse 3 senedir almaya çalıştığımız ve gelse yeri garanti olan solbek halen kampta değil. sayın yönetim kusura bakmayın ama taraftarla dalga falan mı geçiyorsunuz. durum hiç komik değilde söyleyeyim dedim![]()
Peki tamam ikna oldum. Ama şu da bir gerçek ki benim yaptığım gibi komplo teorisi ile gelmek ne kadar saçma ise tanımadığın adamı taparcasına sevmek de yanlış.
Fatih Terim gönderildiğine çok üzülen biri olarak, TFF ile anlaşıp Demirören ile biraraya gelmesinden sonra üzüntü kalmadığım gibi bir soğuma da nasıl yaşadıysam, Ünal Aysal'a güvenmeyi de öğrenebilirim sorun yok.
Ama şu modeli de kabul edemem- Ne yaparsa yapsın çıkarı da olmadığı halde sırf inat uğruna birini sonuna kadar desteklemek, laf söyletmemek.
SONUÇ : Başarılı oldukça (bana göre ki ben 100 sene üst üste şampiyon olsak ertesi sene 2.olduğun da üzülecek bir insanım) sorun yok. Ama bizi çıkmaza sokacak işler yaparsa ve savunan olursa o zaman işler değişir.
Transfer dönemi 4 gün önce başladı.
ulan başkanı sevmeyen amma adam varmış bu forumda. salak gibi 3 kulvarda gidiyoruz ne gerek var transfere fener gibi kadromuz iyi deyip başla işte 2 yarıya
eğer sen tüm bağlantılarını aylar, günler öncesinden kurar hallerdersen alacağın oyuncular pek tabi kampa ilk günden katılabilirler. asıl profosyonellik ve kurumsallık budur
O zaman dünyada 1 tane profosyonel ve kurumsal kulüp yok
osyonel ve kurumsal kulüp yok
O zaman dünyada 1 tane profosyonel ve kurumsal kulüp yok