Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin düşüncen seni, benim düşüncem beni bağlar. ikincisi, Anlattığın bonservisin dağılım olayı da teknik bir olaya girmez. Ucu paraya bağlanır ve mevzu para olunca ne kadar cimri olduğumuz bilinen bir gerçek. 2-3 Milyon Euro yüzünden Shaqiriden vazgeçmiş bir yönetimden bahsediyoruz. + Tellesin gelmesini de istemiyorum. Umarım sorun düzelmez.

şu Shaqiri efsanesi de bir türlü bitmedi gitti :)...

Shaqiri'yi az para verdik diye kaçırmadık... kulübün istediği parayı Bayern verdi diye Bayern'i tercih etti... farzet ki aynı parayı biz verdik kulübüne ve Shaqiri biz ve Bayern arasında tercih yapacak... polyannacılık oynamayalım lütfen...

ama şu konuda kesinlikle haklısın... 'Senin düşüncen seni, benim düşüncem beni bağlar'... forumlar bunun için var zaten... :)

Yönetim Tellesi bu saatten sonra alamazsa yazik cuma olmuş halen tik yok

Discovery cihazımdan gönderildi

eurosport haberi yabancı kaynaklı

kır saçlı hocamız gidiyor :/

Çeptalk

Yerli transferine gelince: Adi gecen futbolcular icerisinde bizleri en fazla tatmin edecek oyuncu Tarik´ti.

Bana göre yanlis bir strateji izledik ve transferi zora soktuk. Tarik biraz direniyor gibi de, yine ortada transfer.

Ancak bu cocugu 1 Milyon´a alabilirdik. Istedikleri para bu kadar. Cocuk 6 ay sürünecegine 1 Milyon´a getirseydin.

Salih Dursun icin 2 Milyon + futbolcu üzerinden pazarlik yapiyorsun ama. Sacma geliyor bana.

Veysel ve Tarik´i paket halinde 2 Milyon´a getirirdin, bütün sorunlari da "Türkiye capinda" halletmis olurdun.

Ligde Veysel ve Tarik bekleri isimizi hayli hayli görürdü, ilk 11 kurmakta da bu kadar zorlanmazdik.

Kayserispor´a yaklastigin gibi Eskisehirspor´a yaklassaydin keske. Artistlik yaparlarsa yine bu yolu izlerdin.

Güle güle atkılı adam

Bizim solbek transferi beklediğimizi öğrenen Balta...

HakanBalta.jpg

eurosport'un kaynagi ingiliz gazetelesi yalniz (kaynagini yazmamis olsalarda)..

haberin dogrulugu olabilir..

bildigimiz üzere yönetim hic bir zaman 1. secenegi degil, sürekli ücüncü besinci alternatife yogunlasiyor..

mancini istifa ederse yönetim bitmistir yani gözümde böyle sacmalik olmaz..

spk'nin da taaaaaa...

hala sermaye arttirimini onaylamadi cirkefler önümüze tas koymak icin ellerinden geleni yapiyorlar..

sermaye arttirimi gerceklesse, daha rahat hamle yapardik...

muhtemelen ara transfer döneminin bitmesini bekliyorlar onaylamak icin!

telles meselesi shaqiriyi anımsattı bana ,, tellesi muhtemelen mancini istedi ama olmayan futbol bilgisi ile danışman bu transfere taş koyup abuk sabuk bir transfer yaptıracak

eurosport'un kaynagi ingiliz gazetelesi yalniz (kaynagini yazmamis olsalarda)..

haberin dogrulugu olabilir..

bildigimiz üzere yönetim hic bir zaman 1. secenegi degil, sürekli ücüncü besinci alternatife yogunlasiyor..

mancini istifa ederse yönetim bitmistir yani gözümde böyle sacmalik olmaz..

spk'nin da taaaaaa...

hala sermaye arttirimini onaylamadi cirkefler önümüze tas koymak icin ellerinden geleni yapiyorlar..

sermaye arttirimi gerceklesse, daha rahat hamle yapardik...

muhtemelen ara transfer döneminin bitmesini bekliyorlar onaylamak icin!

haber doğru olabilir danışman tulun kendi kafasına göre takılıyor,ismi gecen transferler komedi gibi,danışman gitmeden huzur yok...

bugün antrenmanda sabri sol bek aydın sol açıkta pozisyon çalışıyorlardı :D

Çeptalk

bruma'yi da yollarsak yuhogluyuh derim yani

mancini demedi mi bruma bizimle kalacak diye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt