Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.986
- 10.805
- 2.838
SNiper dediler geldik panpa
Gstv actik Sabri reyiz cikti
üzgünüm renktaş geç kaldın
idare et
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SNiper dediler geldik panpa
Gstv actik Sabri reyiz cikti
ünal aysal göze batmaya basladin
ünal aysal göze batmaya basladin
arkadaslar yönetimin politikasini o kadar cözmüsüz ki, "telles'te pürüz cikti" haberi ilk ciktiginda söylemistim bu transferin gerceklesmeyecegini, hatirlayanlar okuyanlar bilir
yönetim almak istemedigi oyuncularda son anda sartlari degistirip pürüz cikariyor
su tulun denen meymenetsiz de bir defolup gitmedi
arkadaslar yönetimin politikasini o kadar cözmüsüz ki, "telles'te pürüz cikti" haberi ilk ciktiginda söylemistim bu transferin gerceklesmeyecegini, hatirlayanlar okuyanlar bilir
yönetim almak istemedigi oyuncularda son anda sartlari degistirip pürüz cikariyor
su tulun denen meymenetsiz de bir defolup gitmedi
Ya inanmayin yaIngiliz gazetelerinin de Türk gazetelerinden farki yok. Paso magazin.
Daha az evvel dinledim Baskani. "Hocamiz da cok mutlu" dedi. Takmayin siz böyle seyleri.
Ali dürüstün bu konuda açıklamalarını okumanı öneririm. Aynı zamanda o dönemlerde Şeref Aydının Foruma bu transferle ilgili verdiği bilgileri de bulabilirsen onları da okursan yararına olur. Yanlış hatırlamıyorsam 9 Milyon Euro + Şl'e kalma durumunda 2 milyon Euro daha vermeyi önermiştik. Basel 13 Milyon Euro keş para istemişti. Aynı Shaqiri 9+3'e Bayern'e gitti. Bayern'de ne yapıyor şimdi? Bize gelse sürekli forma şansı bulurduBu x takımla biz istiyoruz bizi tercih etmemesi gibi saçmalıkları geçelim artık. Brumayı da ingiltereden isteyen takımlar vardı oyuncu bizi seçti. Basel ile anlaşsaydık eğer, oyuncuyu ikna etmek çok kolay bir hal alırdı
Bruma da yaptığımız bonkörlüğü Shaqiri de yapabilseydik şuan o da bizdeydi.
Melo olayi gibi olcak sakin olun Meloda gelmiyor gelmiyor sonunda geldi
Sezgin & Polat
Tulun & Aysal
Sanmıyorum ama Mancini giderse totoyu 2 seneden önce toparlayamayız.
O adam gitmez renktaş. Başkan değişir Tulun değişmez.![]()