Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar yönetimin politikasini o kadar cözmüsüz ki, "telles'te pürüz cikti" haberi ilk ciktiginda söylemistim bu transferin gerceklesmeyecegini, hatirlayanlar okuyanlar bilir

yönetim almak istemedigi oyuncularda son anda sartlari degistirip pürüz cikariyor

su tulun denen meymenetsiz de bir defolup gitmedi

Şu dönemde Ünal Aysalın cimri davranmasını da yadırgamıyorum. Önünde bir mali kongre var. O yüzden hak veriyorum kendisine.

arkadaslar yönetimin politikasini o kadar cözmüsüz ki, "telles'te pürüz cikti" haberi ilk ciktiginda söylemistim bu transferin gerceklesmeyecegini, hatirlayanlar okuyanlar bilir

yönetim almak istemedigi oyuncularda son anda sartlari degistirip pürüz cikariyor

Melo olayi gibi olcak sakin olun Meloda gelmiyor gelmiyor sonunda geldi

Para sıkıntısı var galiba kulüpte.Çöp adam alınacaksa hiç transfer yapmayalım hele hele salih gibi adamlara triyonları asla bayılmayalım.

O adam gitmez renktaş. Başkan değişir Tulun değişmez. :D

Ya yabanci basinin bizle ne zoru var? Inanilir da degil mi yazdiklari? 1 hafta once adam cikti TSYD'de Telles'i Mancini cok istiyor alicaz dedi, simdi yok taksitti pesindi diye son dakika degisiklikleri yapiyorlar, adami havaalanindan eve geri yollayip transfer cikmaza girdi diyorlar. Nedir bu durum ya?

Ya inanmayin ya :) Ingiliz gazetelerinin de Türk gazetelerinden farki yok. Paso magazin.

Daha az evvel dinledim Baskani. "Hocamiz da cok mutlu" dedi. Takmayin siz böyle seyleri.

Baskan benim icin güvenilir kaynak degil renktas :)

Malum, her gün 1 transfer aciklaniyordu, 3 gün oldu, sadece Hajri geldi, o da suan icin en ise yaramaz transfer.

Elimizde Bruma var zaten yabanci, takimda sag bek sol bek stoper yok, bizimkiler gidiyor önce - kimsenin pesinde kosmadigi - Hajriyi getiriyorlar.

Paso sacmalik bunlarin transfer politikasi. Ben olsam bende durmam kapiyi vurur cikarim.

Sezgin & Polat

Tulun & Aysal

Sanmıyorum ama Mancini giderse totoyu 2 seneden önce toparlayamayız.

Ali dürüstün bu konuda açıklamalarını okumanı öneririm. Aynı zamanda o dönemlerde Şeref Aydının Foruma bu transferle ilgili verdiği bilgileri de bulabilirsen onları da okursan yararına olur. Yanlış hatırlamıyorsam 9 Milyon Euro + Şl'e kalma durumunda 2 milyon Euro daha vermeyi önermiştik. Basel 13 Milyon Euro keş para istemişti. Aynı Shaqiri 9+3'e Bayern'e gitti. Bayern'de ne yapıyor şimdi? Bize gelse sürekli forma şansı bulurdu :) Bu x takımla biz istiyoruz bizi tercih etmemesi gibi saçmalıkları geçelim artık. Brumayı da ingiltereden isteyen takımlar vardı oyuncu bizi seçti. Basel ile anlaşsaydık eğer, oyuncuyu ikna etmek çok kolay bir hal alırdı :) Bruma da yaptığımız bonkörlüğü Shaqiri de yapabilseydik şuan o da bizdeydi.

valla ben bişey okumama gerek yok... sen söyledin zaten...:) transferde bayern ile kapışmışız... onlar 9+3 vermiş biz 9+2 vermişiz... olay shaqiri'nin tercihine kalmış o da bayern'i tercih etmiş... sen bunu yönetimin beceriksizliği olarak algılamışsın... ben diyorum ki adam haklı olarak bayern'i tercih etmiş...

Melo olayi gibi olcak sakin olun Meloda gelmiyor gelmiyor sonunda geldi

Melo 3 ayda zor form tuttu ama, sonra bir de baskan cikip "7-8 mac oynadi" demedi mi o an cinler tepeme geldi.

Melo'nun da nasil geldigini biliyoruz, taraftar baskisi + fatih terim baskisi derken son anda geldi.

Acaba hergün transfer açıklansa nasıl olurdu . Böyle daha heyecanlı beyler nöbet tutuyoz başgana sallıyoz filan değerini bilelim bence

başkanın, yönetimin transfer konusunda ciddi hataları var ama önce kendimize bakalım.

fotoaçın onda biri güvenilirliği olmayan yabancı gazetelere, satmak için her gün yeni transfer uyduran gazetelere, milliete umut tacirliği yapan ve adeta dalga geçen twitter duyumcularına körü körüne inanmak, bunların her dediğini kabul etmek. bu neyin göstergesidir peki?

Neyse 1 hafta bekleyelim bakalim. Duruma o zaman bakariz.

Tolgay, Tarik, Veysel yerli transferde ilk hedef olmali. Gerceklesirse basarili sayarim yönetimi.

Yabanci transferinde de Telles gelse yeter. Baska birsey istemiyoruz zaten.

Stoper transferi Cilek niyetine olur, bonus olur. O da Dany, Amrabat, Riera üclüsü giderse tabi. Daha birini yollayamiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt