Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@cimbomista1905: Mancini: Türk Futbolu Almanya-İspanya ve İngiltere seviyesinde değil. Küçümsemek için söylemiyorum, ama 6 yabancıyla oynanan lig gelişmez.

Bulunduğumuz yer itibariyle ligin ve ülke futbolunun gelişmesindense bazılarının çıkarlarının ve menfaatlerinin ön planda tutulduğu bir ortamdayız. Bu kafalarla Türkiye futbolu 10 yıl değil 50 yıl daha gelişmez, mümkünatı yok. Sadece yabancı sınırıyla da alakalı değil bu. Türkiye sonsuza kadar sahtekarların ve yalakaların kazandığı bir ülke olarak kalabilir.

Mert'in isi de zor arkadas. Adam 7/24 tercümanlik yapiyor.

Çevirmediği için sıkıntı yok.

Adam Galaatsaray'da oynamak için %100'ümü vermem gerektiğinin farkındayım diyor.

Mert'in çevirisi

G.Saray çok büyük bir takım. Çok büyük bir camia. Oynamam ve yedek olmam hocamın kararıdır. Elimden geleni yapacağım.

Izet Türk olmayacaksa neden alınıyor anlamış değilim hala. Daha potansiyellisi olan Bruma oynayamazken bu ne şiddet bu celal.

Sol bek ise yine alınmazsa ayıp artık.

Tarık

Veysel

Alex

Tolgay/Hakan

mutlaka alınmalı.

Şu yabancı sınırı kaldırılsa, en azından bir AB kuralı getirilse rakipsiz olacağız şu ligde ama işte...

Umarım tellesin alternatifleri hazırda tutuluyordur,birde onun yolunu beklemeyelim günlerca,aylarca,senelerce.

Yıldırım Demirören başta olduğu sürece yabancı sınırının kalkması Kıbrıs sorununun çözülmesine eşdeğerdir.

Hajro bana göre alternatif oyuncusu yani çokda lk 11 oyuncusu gibi gelmiyor bana. Videolarının güreşçi nurettinin gayseride yaptıklarıyla içeriği aynı. Umarım Beni Yanıltırsın İzzet usta.

pereira.jpg

ntv spor sinirimi bozdun izlemiyorum arkadaş. neymiş askıya alınmış. hadi ordan. Alırsak haberini yapamaz bu yüzsüzler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt