Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer alınmazsa tahminen Alvaro Pereira Gelecek. Takım İçin Hangisi hayırlıysa o olsun.

Pereira gelirse Musleranın Kankası Olur. Fena olmaz.

Tëknik sorunlar varmis odeme konusunda, bonservis konusunda sikinti yok dedi Baskan..

Izet Türk olmayacaksa neden alınıyor anlamış değilim hala. Daha potansiyellisi olan Bruma oynayamazken bu ne şiddet bu celal.

Sol bek ise yine alınmazsa ayıp artık.

Tarık

Veysel

Alex

Tolgay/Hakan

mutlaka alınmalı.

O is biraz karisik. Simdilik biraz sabredecegiz ancak babasi Türk vatandasligi alirsa, kendisinin Türk olmasinda bir engel kalmiyormus.

Sonucta yillarca Türkiye´de yasamis babasi, ailesinin bir bölümü Türkiye´de yasiyor, Türklerle evliler vs.

Simdilik yabanci olarak alistirirsak kendimizi, ilerde olumlu sürpriz olarak görürüz Türk olmasini.

Yönetim de öyle düsünüyor sanirim. Büyük beklenti icerisinde sokmuyorlar taraftari ki dogrusu bu.

tellese de iyi bağlandık ha,hajrovic üvey evlat muamelesi görüyo.akşam 1-2 tane yapıştırdı mı ondan kralı olmaz.:DD

BdnkF_RCcAANMLm.png

Evra gelirse Clde oynayamaz dimi beyler ?

Cevaplayabilirmisiniz renkdaşlar ?

Sağolun o zaman mantıksız olur.

Benim kalbim resimdekinde ama hoca ve başkan bilir.

Transferler mancinin isteğine göre değil yönetimin insiyatifinde sürdürüldüğü ve verilen sözlerin tutulmamasından dolayı mancini görevi bırakabilirmiş bunun için Aysal acilen antalya kampına katılıp mancini bir görüşme yapmış.Neden her transferden döneminde böyle sıkıntılar yaşıyoruz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan fiyatta sorun olmadığını söylüyor teknik sorunlardan bahsediyor ,,

benim düşüncem ise para ile ilgili bir sorun olmadığı sadece bunun bahane olduğu bizim elimizi eldeki çöp yabancılar bağlıyor bence bizi .

Ee hadi Telles biraz gecikti, diger aciklanacak transfer ne oldu yahu?

Niye bizi deli etmek zorundalar herseferinde anlamiyorum.

Umut´u filan aciklayin bari, gelsinler antrenman yapsinlar.

Gidin 2 Milyon´u basin, Tarik ve Veysel´i getirin. Hayret birsey bunlar da ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt