Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bale Kanat,Mesut AMF Oyuncusu Karşılaştırmamak Gerek.

Real Madrid bölge olarak Mesudun boşluğunu dolduramadı.

Bursalı Şener vardı. O şimdi ismi geçen bütün oyunculardan daha iyiydi geçen sezon. Bu sezon aynı performansı gösteremedi. Tabi bunda Bursa'nın takım olarak çökmesi de etken olabilir.

Alex Telles'in yerine Fabio Coentrao gelirse efsane transfer olur.

Real Madrid'de ligde sadece 4 kez forma giymis (sadece 2 mac 90 dakika)

Marcelo yoksa Ramos, Arbeloa veya Fernandez'i kullanabilirler.

Sampiyonlar Ligi'nde de oynatabiliyoruz.

Coentrao'dan iyi dünyada kac sol bek var ki zaten?? 1.5 sene opsiyonlu kiralarsak efsanevi bir transfer olur.

20 yasinda sadece 1 sezon profesyonel olarak oynamis, ne verecegi belli olmayan adama 6 milyon verilmez.

Aynen kardeş kendi avatarım diye söylemiyorum ama yılın transferi olur.

Rabbim Galatasaray formalı avatarını koymayı nasip etsin.

abi yapmayın allah askına :D bale tabiki lötü değil hem aynı mevki de de değiller ama ne olursa olsun mesut bale den çok daha iyi oyunca sadece pas olarak bir düşün diyorum oyun açma top dagıtma yer bilgisi oyuna mudahalesi skor etkisi oyun okuma beceresi yapmayın tövbe deyin çarpılırsınız renktaşlar :D

Telles riskli bir hamle gibi gözükse de, artık boyle transferleri yapmamiz lazim.

Coentra yada diger bekler risksiz olmasina ragmen ben Telles gibi yetenekli ve genç oyuncularin alinmasini tercih ederim. Sadece bugunu degil onumuzdeki yillarin da planını yapmamiz gerekiyor.

Telles transferi gecde olsa olumlu olacagini düşünüyorum ama kampa yetisirse super olur.

♧tapatalk♧

Telles gelirse Melo ve Bruma ile

Coentrao gelirse Bruma ve Meloyla

Pereira Gelirse Muslera ve Rierayla Kanka olur. Nası tespit dillerden yola çıktım :)

Telles´i bile alamayan yönetimin Coentrao´yu alabilecegini düsünmek biraz komik geliyor bana acikcasi.

Kaldi ki Coentrao´yu ManU israrla istiyor. Onlar zorlaniyor, biz mi alacagiz?

Sneijder hem kalitesi hemde tecrubesiyle kesinlikle kaptanligi hak ediyor. Cok da yakışır aslana...

Bu adam bizde biraksin futbolu.

♧tapatalk♧

beceriksiz taraftarlar sizi bi transfer getirtemediniz :disgust: gecen sene biz twitteri dagittik sneijder reis icin

Galatasaraysözlükten alıntıdır.

başlık:

14senelikbucile

4.bkz: sol bek

Katılmamak elde değil.

Ergün ve Hakan'ın da düşmeye başlayan performansları ile bir daha izleyemedik bu mevkide adam gibi bir isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt