Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Pereiranın Kaslar Kilometre Ötelerden Görünür.

Daldımı tam dalar,yakın dövüşür.

Halil KUTLU ‏@HalilKUTLU12now

Amrabat: ''Fırsat verilirse çok faydalı olacağıma %100 eminim. Beni aşkımdan ayırmayın. Beni Galatasaray'dan ayırmayı

EVLENDIRIN BUNU BIR TURK KIZIYLAN...........BIKTIM AGALAMALARINDAN!

TURK STATUSUNDA OLSUN!:nargile::nargile:

Muslera

Eboue-Chedjou-Semih-Coentrao

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Burak (hajro)

Drogba.

Cl kadrosu efsane ötesi olur. Gol yağmuruna tutarız. Bu arada Coentrao gelirse soldan ileri harika akar burağa çok iş düşmez.

Burak Yılmaz: Selçuk'la pes oynuyoruz; Galatasaray'ı alıyor, oyunda top bana yani Burak Yılmaz'a gelince bilerek auta atıp moralimi bozuyor.:DD:DD:DD

bu sezon çok aştılar şikeyi hakemlerle...faullü goller,ofsayttan goller,çıkmayan kartlar...hangi şerefsizliklerini sayayım,bilmiyorum.

yazdığın iki mesjada da aklımdan geçenleri yazmışssın benim için öenmli olan lige iyi bir başlangıç lige iyi başlayıp puansız başlarsak ilerleyen haftalarda konstrasyon ve ciddiyetle puan kaybediceğimizi düşünmüyorum ve fb ile kendi evimizde oynama avantajıyla fikstür avanatajı eşliğinde sonunda gülenin biz olacağından şüphem yok gibi bişey...birde şu var tabi rakibin başında ersun yanal gibi bir td. olması onun bu zaman kadarki ikinci yarı cv leri ve fb transfer yapmaması ve tabiki fixtürünün dezavantajlı olması beni biraz daha fazla ümitlendiriyor en öenmli konu başlığı ise allahın adaleti tabiki...

Gaymısın be amrabat git oğlum ya. bize aşık olacağına bul kendine bir hatun ona aşık ol.

Halil KUTLU ‏@HalilKUTLU12now

Amrabat: ''Fırsat verilirse çok faydalı olacağıma %100 eminim. Beni aşkımdan ayırmayın. Beni Galatasaray'dan ayırmayı

EVLENDIRIN BUNU BIR TURK KIZIYLAN...........BIKTIM AGALAMALARINDAN!

TURK STATUSUNDA OLSUN!:nargile::nargile:

Beni aşkımdan ayırmayınmış demezler mi adama bugüne kadar kaç gol kaç asist yaptın diye.

Cendere müzigi eşliğinde

[attachment=6573:1389363061208.jpg]

Ekli dosyalar

• 1389363061208.webp
    1389363061208.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt