Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
sabriy'a haksizlik ediyorsun ama !
Sabriye Tribun yakisir :disgust:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabriy'a haksizlik ediyorsun ama !
Telles'e de para vereceksin satacaklar oralarini buralarini
Shaqiri Avrupa'da oynamış ve belli derecede kalitesini ispat etmiş bir oyuncuydu. Zaten o yüzden Bayern'e gitti. Alex için aynı şeyler geçerli değil. Ben izlemedim. Bu forumda da fazla izleyenler olduğunu düşünmüyorum. Baroni gibi malların lafını referans alamam. Haa gelir iyi çıkar o ayrı. Ama izlemedim o yüzden şöyle olur böyle olur diyemem. Ve ne olduğunu bilmediğim bir oyuncu için kimseye baskı yapamam.
Abi buraya Coentraonun neler yaptığının videosunu koysam akşama kadar izlersin. Dünya yıldızıyla Adını 2 ay önce duymadığın bir adamı bence karşılaştırma.
Bak Telles Gelirse Her Türlü Arkasındayım. Ama Eğer Biz Coentrao Gibi Bir Adamı Alabileceksek. Almalıyız. Çünkü Coentrao bizim adımızı daha çok duyurur. Reklam meseleside var. Ama Tellesden aynı tepkiyi alamazsın. reklam önemli.
Ama Telles gelirsede Canımız Ciğerimiz Olur. Hanigisi hayırlıysa o olsun![]()
Muslera
Sagna Vidic Terry Coentrao
Melo Selcuk
Hajrovic Sneijder Bruma
Drogba
Muazzam kadro olurdu önümüzdeki sene icin. Bir kanat daha alinabilir hatta.
Sagna-Vidic-Terry'nin bonservisi yok. Imza ücretleri verilse bile ucuza gelirler.
Coentrao 1.5 sene kiralik. Üstüne bir tane de kanat ekledik mis gibi kadro olurdu.
AMA LANET OLASI YABANCI SINIRI BU KADROYU KURMAMIZA IZIN VERMIYOR
Coentrao suanda ilgi alanimiz degil .. Bende LAHM der dururum .. Yonetimde tandiigin varsa git soyle coentrao getirsinler ..
Nerden biliyorsun belki Telles Bir Koz.
Telles geldiginde 5/6 mac oynadiktan sonra auww bu mu alex vs vs diye duyum olursa sökun butun odul puanlarimi .. eminim basarili olacak icimde his var ,