- 30 Nisan 2012
- 13.043
- 1.009
- 1.468
ula bombalayin GalatasaraySK twitter hesabini telles diye diye .. Instagramdan saldirin Telles'e Gremio'ya GalatasaraySK hesaplarina hadiii hucuuummmmmm
Ben alternatifini görmeden bişey yazamam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ula bombalayin GalatasaraySK twitter hesabini telles diye diye .. Instagramdan saldirin Telles'e Gremio'ya GalatasaraySK hesaplarina hadiii hucuuummmmmm
Beyler bi bakıp çıkıcam... Var mı gelişme?
Ben alternatifini görmeden bişey yazamam.Belki yerine daha iyi oyuncularla görüşülüyor.
Hiç oynamadı renkdaş . bence bizim için iyi. Clde oynayabilecek Tek kaliteli Sol bek.
bu sezon çok aştılar şikeyi hakemlerle...faullü goller,ofsayttan goller,çıkmayan kartlar...hangi şerefsizliklerini sayayım,bilmiyorum.
Halil KUTLU @HalilKUTLU12now
Amrabat: ''Fırsat verilirse çok faydalı olacağıma %100 eminim. Beni aşkımdan ayırmayın. Beni Galatasaray'dan ayırmayı
EVLENDIRIN BUNU BIR TURK KIZIYLAN...........BIKTIM AGALAMALARINDAN!
TURK STATUSUNDA OLSUN!:nargile::nargile:
Telles´i bile alamayan yönetimin Coentrao´yu alabilecegini düsünmek biraz komik geliyor bana acikcasi.
Kaldi ki Coentrao´yu ManU israrla istiyor. Onlar zorlaniyor, biz mi alacagiz?
Halil KUTLU @HalilKUTLU12now
Amrabat: ''Fırsat verilirse çok faydalı olacağıma %100 eminim. Beni aşkımdan ayırmayın. Beni Galatasaray'dan ayırmayı
EVLENDIRIN BUNU BIR TURK KIZIYLAN...........BIKTIM AGALAMALARINDAN!
TURK STATUSUNDA OLSUN!:nargile::nargile:
Drogba ve Wesley ?