Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karabükten sol bek???

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dany'nin en büyük şanssızlığı Chedjou oldu. Chedjou gelmeden önce iyi kötü bir çizgisi vardı. Ve birçok maçta katkı yapıyordu. Chedjou büyük umutlara ve büyük paralara geldiği için mecbur Dany'i feda ettik. Ama bence Dany Chedjou'dan daha iyi oyuncu. En azından adamın hızı var.

Saka misin birader :D

Hacılar durun daha gelmeden inanmamak lazım. 14 senedir bekliyoruz lan. En son Hakan Ünsal+Ergün Penbe vardı bek olarak.

Son anda bir şey çıkar yine.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D_bGEUJNvys[/media]

2:46 ya dikkat iyi uçmuş

Dany'nin en büyük şanssızlığı Chedjou oldu. Chedjou gelmeden önce iyi kötü bir çizgisi vardı. Ve birçok maçta katkı yapıyordu. Chedjou büyük umutlara ve büyük paralara geldiği için mecbur Dany'i feda ettik. Ama bence Dany Chedjou'dan daha iyi oyuncu. En azından adamın hızı var.

Bence ikisinin de artıları var birbirine.Dany hızlı ve çabuk, Ched ise daha ağır ama hava toplarında daha etkili ve geriden topla çıkabiliyor.Ha ikisi de bizim seviyemize göre değil 10 üzerinden 6 7 lik stoperler.

14 sene oldu değil mi ?

Arada ıskaladığım yoksa oldu hocam oldu.

Arada 2002 Ergün(ki zaman zaman DM ve stoper de oynadı), ve 2013 Riera (Adam sol bek bile değildi ya neyse) dışında hatırladığım yok. Victoria falan vardı bir ara, Orhan'lar falan vardı.

Ulan Coentrao falan dedik hedefi büyülttük şimdi telles gelince bir değişik oldum. belliki Hedef Clde yürümek değil. Yoksa daha kariyerli ve oraları oynayan bir adam alınırdı. Neyse hayırlısı Olsun Hoşgeldin Delikanlı :)

Haa pardon ama Chedjou Fransa'da yılın defans oyuncusu seçilmişti. :sad007: Bak ben onu unutmuştum.

Chedjou'nun iyiliği değil mesele. Dany bırak Galatasaray'ı ülkedeki herhangi bir stoperden bile kötü. Oynadığı maçlarda bize net olarak yedirdiği en az 5-6 gol var. Trabzon savunması kadar kötü Dany.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt