Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Resmi haberi görmeden inanmamak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany'nin en büyük şanssızlığı Chedjou oldu. Chedjou gelmeden önce iyi kötü bir çizgisi vardı. Ve birçok maçta katkı yapıyordu. Chedjou büyük umutlara ve büyük paralara geldiği için mecbur Dany'i feda ettik. Ama bence Dany Chedjou'dan daha iyi oyuncu. En azından adamın hızı var.
Soccer News Grêmio @SNewsGremio1 dk
ATTENTION - #Galatasaray has bank guarantees at the Grêmio, and Alex Telles must embark for Turkey in coming days.
Hacılar durun daha gelmeden inanmamak lazım. 14 senedir bekliyoruz lan. En son Hakan Ünsal+Ergün Penbe vardı bek olarak.
Son anda bir şey çıkar yine.
Dany'nin en büyük şanssızlığı Chedjou oldu. Chedjou gelmeden önce iyi kötü bir çizgisi vardı. Ve birçok maçta katkı yapıyordu. Chedjou büyük umutlara ve büyük paralara geldiği için mecbur Dany'i feda ettik. Ama bence Dany Chedjou'dan daha iyi oyuncu. En azından adamın hızı var.
Saka misin birader![]()
Türkçesi nedir bunun ?
İshak demeyin sol bek!!!
Haa pardon ama Chedjou Fransa'da yılın defans oyuncusu seçilmişti. :sad007: Bak ben onu unutmuştum.
GOOGLE TRANSLATEGalatasaray Grêmio banka teminat vardır, ve Alex Telles önümüzdeki günlerde Türkiye'ye atılmak zorundadır.
14 sene oldu değil mi ?
Haa pardon ama Chedjou Fransa'da yılın defans oyuncusu seçilmişti. :sad007: Bak ben onu unutmuştum.