Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar o değilde bu Hajrovıc için daha lisans bile çıkarılamadı merak ediyorum Dany ve Amrabat ya da herhangi bir yabancımız gönderilemezse verilen paralar boşa mı gidecek şimdi..

Tamam gerilmeyin beyler

Bruma hiç alakası olmayan bir pozisyonda oynamasına rağmen ilk yarıda takımı ileri taşıyan tek adamdı. Bu bile adamda ki müthiş potansiyeli ve yeteneği ortaya koyuyor. Yahu ben anlamıyorum bu çocuğa laf edenler, gidip Fischer ile kıyaslayanlar, nasıl bir wing back performansı beklediler bu adamdan? Ajax hücumcularına set çekeceğini, sağ kanada duvar öreceğini falan mı? Fischer yetenekli bir oyuncu olabilir ama adam bomboş bir kulvarda tek başına fink attı adeta. Aynı durumda Bruma oynasa neler yapardı kim bilir.

Bu arada bilmeyenler icin soyleyeyim, Ajax DK U-20'den once Bruma'yi izletip almak istiyordu. Fakat belirledikleri yeni transfer politiklarina gore vazgectiler.

Bilmeyenler icin aciklayayim, Ajax butce de cok ciddi kisitlamaya gitti. Artik oyuncular icin en fazla 1 milyon euro civarina maas verecekeler, o da kilit oyunculara. Kasalarinda suan 80-90 milyon euro var :D Birkac yil daha oyuncu yetistirip ardindan CL icin oynayacaklar. Yani yeni Dortmund olma yolundalar.

Mumkun olabildigince alt yapidan oyuncu cikartip takima monte etmeye calisiyorlar. 3 sene oncesi cok buyuk paralar harcayip son donemlerine yaklasan oyunculari almislardi, hatalarindan dondup ozlerine donduler.

Iste bu yuzden Bruma yatmis diye duymustum Amsterdam arena'da. Bunu Bruma bize gelmeden once de yazmistim..

Ama son 14 ayda bizi 3 kez yendiler ve biz onlari sadece 1 kez yendik. :DD

Diger maçlar (2 sene önce oynadigimiz hazirlik maçdan hariç) 11-13 sene önce oynadik; kadrolar bambaskaydi.

eee ne bekliyorsun denk takımmıyız? öyle olucak zaten ama yenmemiş sayıyorum da ne demek la çok saçmalıyorsunuz rezil ettik hatta madridi yenmekte değil

Hayır diger takımlarla boy ölcüşebilirizde real başka dünya yani

Recep real maçını izledin demi karşim,o maçın hakkı 6 gol yemekmiydi, burak ikinici yarının başındaki golü atsa o maç öyle mi biterdi,iki tane bireysel hatadan saçma sapan gol yedik amatör kümede yapılmaz o hatalar

Transfer hakkinda konuşalim renktaşlar birbirimizi incitmeye gerek yok.

Sezon sonu bu oyuncular alinmali lazim bence:

- Eger Hajrovic Türk statüsü alamazsa; yerli kanat oyuncu

- Yerli stoper

- Chedjounun yerine kaliteli yabanci defansci

- Kaliteli sag bek.

- Yerli orta saha oyuncusu

OUT:

Engin

Riera

Eboue

Sabri

Dany

Aydin

Emre

Bu arada bilmeyenler icin soyleyeyim, Ajax DK U-20'den once Bruma'yi izletip almak istiyordu. Fakat belirledikleri yeni transfer politiklarina gore vazgectiler.

Bilmeyenler icin aciklayayim, Ajax butce de cok ciddi kisitlamaya gitti. Artik oyuncular icin en fazla 1 milyon euro civarina maas verecekeler, o da kilit oyunculara. Kasalarinda suan 80-90 milyon euro var :D Birkac yil daha oyuncu yetistirip ardindan CL icin oynayacaklar. Yani yeni Dortmund olma yolundalar.

Mumkun olabildigince alt yapidan oyuncu cikartip takima monte etmeye calisiyorlar. 3 sene oncesi cok buyuk paralar harcayip son donemlerine yaklasan oyunculari almislardi, hatalarindan dondup ozlerine donduler.

Iste bu yuzden Bruma yatmis diye duymustum Amsterdam arena'da. Bunu Bruma bize gelmeden once de yazmistim..

eğer planları buysa ajax avrupada bunu başarabilecek ender kulüplerdendir yaparlar yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt