Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.822
- 2.349
- 1.913
Bu forumda bir cok üyeye futbol cahili/fakiri dedim.
Ama en fazla bunu Emre Inan hakediyor, net.
:005:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz onları 3 kere onlar bizi 4 kere yendi yanılmıyorsam çok normal birşey
ozaman 14 ay sonra onları yendik mi daha iyi futbol klubumuyuz dicez?
Yaw he he tamam reali de eledik yaz o zaman banane ne halin varsa gor
2 dk da uslub degisecek adamlarla muhattap olamam
ben ajaxı top 20 ye yazmazdım tamam adamlar iyi oyuncu yetiştiryor ama uzun yıllardır Avrupa sahnesinde yoklar
Hayır diger takımlarla boy ölcüşebilirizde real başka dünya yani
düzgün konuş ulan
he he nedir kuş musun sen
Ama son 14 ayda bizi 3 kez yendiler ve biz onlari sadece 1 kez yendik.D
Diger maçlar (2 sene önce oynadigimiz hazirlik maçdan hariç) 11-13 sene önce oynadik; kadrolar bambaskaydi.
Her sene CL deler belki avrupa sahnesinde basarilari yok ama Hollanda ligini 2 senede 1 lider tamamliyorlar
Hayır diger takımlarla boy ölcüşebilirizde real başka dünya yani
bizde turkiye liginde aynı şeyi yapıyoruz![]()
sen kimsin lan cahil
seni muhattap alıp adam yerine koyan benim
cahilsin cahil kara cahil
mal mal konuşmayın forumun seviyesini düşürmeyin
kuşsanız antuya gidin
Bu arada bilmeyenler icin soyleyeyim, Ajax DK U-20'den once Bruma'yi izletip almak istiyordu. Fakat belirledikleri yeni transfer politiklarina gore vazgectiler.
Bilmeyenler icin aciklayayim, Ajax butce de cok ciddi kisitlamaya gitti. Artik oyuncular icin en fazla 1 milyon euro civarina maas verecekeler, o da kilit oyunculara. Kasalarinda suan 80-90 milyon euro varBirkac yil daha oyuncu yetistirip ardindan CL icin oynayacaklar. Yani yeni Dortmund olma yolundalar.
Mumkun olabildigince alt yapidan oyuncu cikartip takima monte etmeye calisiyorlar. 3 sene oncesi cok buyuk paralar harcayip son donemlerine yaklasan oyunculari almislardi, hatalarindan dondup ozlerine donduler.
Iste bu yuzden Bruma yatmis diye duymustum Amsterdam arena'da. Bunu Bruma bize gelmeden once de yazmistim..