Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
[media]https://www.youtube.com/watch?v=qO63J7B_SLg[/media]
bu cocugu son gorusumuz ola bilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=qO63J7B_SLg[/media]
İki yıl sonra ilk11 oynamaya başlayınca beğenmezsiniz
bu cocugu son gorusumuz ola bilirmertan vs vs bebeler de boyle cikmisti birden pofff kayboldu .. fazla takilmamak lazim .. akisina birakalim
Hajrovic 18 kişilik kadroya giremez gibi geliyor bana..
Mancini ile iyi yoldayız. Belki hala çok etkili bir futbol oynamıyoruz, ancak maçı Mancini ile kazanacağımıza dair bir güven oluştu taraftarlarda. Bu güven duygusu Galatasaray için önemlidir. Biz camia olarak inanmadıkça başarılı olamıyoruz. Mancini kendi tarzında Reis bi kişilik olduğunu ispat etti.
Artık istediği kadroyu eline verip, destek olmalı yönetim ve taraftar. Maçlarda Mancini'nin adının anons edilmediğini duydum ve çok üzüldüm. Derhal değişmeli bu durum
Katiliyorum.
Taktiksel anlamda Türkiyenin en iyi TDü, ve son aylarda kötü oynadigimiz futbol maçlar olsa dogru yola gittigimiz belli.
Umarim yönetim'de böyle düsünür ve adam'a bir kaç sezon verir.
O zaman Fatih Terim vardı bu Mancini hatırlatım.
kalitesini göstermiş. te allahım ya. ne yaptı olum adam. yaptığı 2 olumlu hareket var amrabata attığı pas ve kalecinin kurtardığı şut. Hangi kaliteyi gösterdi. ? Şimdi bana burda saydırıp, kuş diyeceksiniz ama durum bundan ibaret.
Bırak Brumayı Amrabatı Bile Aşağısına alamaz Hajroviç.
Rodolfo gelmesin işte. adam 27 yaşına gelmiş hala brezilyada. Chedjoudanda iyi olduğuna inanmıyorum.
Insallah kardesim bende sevinirim altyapidan oyuncu cikinca
hayirlisi diyelim lisans cikartilip oynatilsin artik
kalitesini göstermiş. te allahım ya. ne yaptı olum adam. yaptığı 2 olumlu hareket var amrabata attığı pas ve kalecinin kurtardığı şut. Hangi kaliteyi gösterdi. ? Şimdi bana burda saydırıp, kuş diyeceksiniz ama durum bundan ibaret.
Bırak Brumayı Amrabatı Bile Aşağısına alamaz Hajroviç.
Bilmiyorum alt yapı da ne tarz çalışmalar yaptırılıyor çocuklara ama bence kesinlike forvet ve kanatlarda oynayan adamlara alan daraltma, koordinasyonlu baskı tarzı defansif çalışmalar da sürekli olarak yaptırılmalı.
Eğer ileri de futbolda yerimizi sağlama almak istiyorsak bunu yapmak zorundayız.
Yine aynı şekilde stoper oynayacak, bek olacak adamları da hala yeteneksizler veya az yetenekli olanları burada değerlendirelim mantığı da bir an önce bırakılmalı.
Özellikle 10-11 yaşına kadar alt yapılarda teknik özelliği olan farklı mevkilerde olan adamlar stoper veya bek olarak yetiştirilmeli. Tabi çok etkin bir son vuruş kumaşı yoksa.
Bunları yapabilirsek hem kendi ölçeğimizde hem de uluslararası ölçekte markamız daha değerli hale gelir.
Abartmayın dün çok heyecanlıydı sadece , kalitesini genede belli etti .