Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayrovic hayalimizdeki yabanci sinir olmayan galatasarayin rotasyon oyuncusu olur. Iyi de olur hemde. 6 yabanci sinirli galatasarayin yabanci oyuncusu olmaz. Transferde cuvalliyoruz sanki bu sene. Sene basida cok kotuydu. Telles kesin alinmali. Bence stoper transferi yaza birakilmali ust duzey bir oyuncu alabilecegimizi sanmiyorum. Isin garibi turk oyuncu kalitesizliginden yakinip bir tane turk oyuncu transferi yapmamaiz gercekten cok manidar.

İlk mac icin hasta kewell'dan bile kötü kondisyonu vardı onu söyleyebilirim.. Bana Kewell'ı hatırlattı en az onun kadar katkı verse ben razıyım

Aga performansını demiyorum ben diğer yabancıların kalitelerini ve isimlerini göz önüne alınca gelmeyen Alex bile Hajro'dan öncedir hocanın gözünde emin ol..

E haliyle , bizimkinden bile daha vasıfsız bir ligden geldi , daha 2 gün idmana çıktı.

Yönetim düşünür de bazı taraftarlar düşünür mü sence bu sene sonu şampiyon olamaz isek

Onlar galiba 2011-2012den sonra Galatasarayli olmuşlar.

Bu kulübün başarisiz zamanlari unutmayalim, her kulüpte böyle sezonlar olabilir.

Bizim kadro'ya bakarsan baya şeyler degişmesi lazim;.

- Melo ve Selçuk formsuz oldugu maçlarda bizi nasil etkilendigi

- Drogba bu sezon veya gelecek sezon Galatasaraydan ayrilacagini

- Defansdaki problemleri

- Bazi yedek oyuncularimiz ne kadar berbat oldugunu; Riera, Dany, Ceyhun, Sabri, Eray, Emre, Aydin gibiler mesela.

Ben 2ncilige bu sezon kabul ederim, ki bir dahaki sezonlarda daha güçlü bir takim yapilsin. Ve eminim ki Mancini gibi taktiksel üstün bir TDle çok başarili olabiliriz.

Stoper transferi önümüzdeki sene yapılmalı bencede. hatta ilk iş bu olsun. Gitsinler getirsinler Nemanja Vidici

Rieramı berbat :O Ha Gerçi Bu Arkadaş Servete Vidicle Kıyaslayan arkadaş normal :D

Yonetimin yerinde olsam hemen Vidic ya da Kaboul ile on sozlesme imzalardim ....

kalitesini göstermiş. te allahım ya. ne yaptı olum adam. yaptığı 2 olumlu hareket var amrabata attığı pas ve kalecinin kurtardığı şut. Hangi kaliteyi gösterdi. ? Şimdi bana burda saydırıp, kuş diyeceksiniz ama durum bundan ibaret.

Bırak Brumayı Amrabatı Bile Aşağısına alamaz Hajroviç.

katlıyorum.

Hajrovic icin su anda yapilan yorumlari unutmayin. Gol attiginda yapilacak yorumlara da dikkat edin.

Sundan eminim ki, son dakikada attigi sut girseydi, su anda komple farkli yorumlar yapiliyor olacakti. Komple.

Kusura bakmayin ama böyle yani. Hic ih mih etmeyin. Klasik Galatasaray taraftari

Grashoppers basın sözcüsü bile bu çocuk için bizim için büyük bir kayıp değil,zaten verimsizdi 1-2 aydır demesidemi tesadüf. adam 12 maç oynamış sadece 2 tanesi 90 dk.

Burdakiler nankör. Adam 5 kişiyi çalımlayıp şut çekse kaleci kurtarsa çalımlarına bakmazlar niye gol atamadı derler. Halbuki kadrosunda bir o kadar futbol özürlüsü oyuncu varken..

Ntvsporda ayhanla m.diyadin var

Discovery cihazımdan gönderildi

Grashoppers basın sözcüsü bile bu çocuk için bizim için büyük bir kayıp değil,zaten verimsizdi 1-2 aydır demesidemi tesadüf. adam 12 maç oynamış sadece 2 tanesi 90 dk.

Yorumlarının ççoğu boş yorumlar ne yazık ki...İnsanları kötülemeye çalışan bir futbol cahili gibisin...

Sneijder bu sene kaç maçta 90 dakika oynadı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt