Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş erken konuşmaktan vazgeçin bi aralar buralarda bejekeye dilenenler vardı yerlileri çok almadık şöyle yaptık adamlar 4 te 4 yaptı işte falan diye gördünüz sonucunu oyuncu top oynamadan ne şampiyon yapar ne küme düşürür

Beyler Ronaldinho'yu biz de almasak da Beşiktaş hiç almasın. Adam 33'ünde bile çöp takımı toparlayacak kıvamda bilhassa bizim saçma ligimizde. Bizim takıma çok gerekli değil ve zaten benzer adam var ama Beşiktaş'ı toparlar ve bu sezon bu kadar yakınken sıkıntı yaratır.

Şampiyon olamasak da en kötü 2.olmak mecburiyetindeyiz. Neden riske girsin.

arkadaş erken konuşmaktan vazgeçin bi aralar buralarda bejekeye dilenenler vardı yerlileri çok almadık şöyle yaptık adamlar 4 te 4 yaptı işte falan diye gördünüz sonucunu oyuncu top oynamadan ne şampiyon yapar ne küme düşürür

Beşiktaşın kadro derinliği olmadığı için fazla dayanamayacağını ligin en başında söylemiştik zaten.

Veli Frei gibi futbolcu bozmalarını takıma doldurarak takımı salata yaptılar.(Bu arada Frei'nin arkasından ağlayan taraftarlarımıza da selam olsun.Adam iyi olsa Fulham satmazdı.)

Onların futbola bakış açısı hedefleri hep buydu.Şerefli 3.lük adı altında yıllarca yaşadılar.Öyle de devam ediyorlar.

Hadi bakalım bu adam toteme değer arkadaşlar :)

1347534060-ronaldinho.jpg

Not: Haber eskidir. Totem konsepti için seçtim sadece.

Beşiktaşın kadro derinliği olmadığı için fazla dayanamayacağını ligin en başında söylemiştik zaten.

Veli Frei gibi futbolcu bozmalarını takıma doldurarak takımı salata yaptılar.(Bu arada Frei'nin arkasından ağlayan taraftarlarımıza da selam olsun.Adam iyi olsa Fulham satmazdı.)

Onların futbola bakış açısı hedefleri hep buydu.Şerefli 3.lük adı altında yıllarca yaşadılar.Öyle de devam ediyorlar.

en sevdiğim muhabbet şerefli 3üncülük çok iyi kekleniyorlar bu konuda

Ağbiler bu webaslan editörlerinin torbacılarının numarasına nerden ulaşırız ? Adamlar haber konusunda adeta fenomenler. Ben de o kafaları yaşamak istiyorum.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Hajrovic de balon çıkacak gibi ya,hadi hayırlısı bakalım..Umarım iyi topçudur.

O adam da M.gladhbacha sattığımız adamın oyununu hissettiriyor bana.Adı aklıma gelmedi.Sarı solak.

Genç futbolcunun amcasının Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı.

Bu ne ya... biri saka desin lütfen :D

Türk vatandaşlığı müracatında bulunması gereken Hajrovic için Bakanlar Kurulu’nun özel bir karar çıkarması gerektiğini belirten hukukçular ise “Normal şartlarda oynayamaz. Ama özel bir durum, belki çıkarılır” dedi.

Yok artik... bunun gercek olduguna inanmak istemiyorum :D

Galatasaray, Barcelona forması giyen İspanyol oyuncu Pique ile ilgileniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt