Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ronaldinho' yu isteyenler 2 ay once sneijder ve mustafa sarp'i karsilastiranlarla ayni kisiler saniri m

ronaldinho yaşlı gelir bize zaten kadromuz yaşlı ancak balotelli gelirse iyi olur hücüm hattına enerji katar

ben hiç bir yerde roni ile ilgi bizimle alakalı haber okumadım nereden kım cıkardı bu ronıyı ya

Ne yapıp ne edip yerli oyuncu alacağız kurtuluşu yok bu işin ... Kadro kuruyorum sağ beke Sabri göbeğe yerli oyuncular sol beke Alex Telles Bruma'sı-Drogba'sı Sneijderi Melo'su Muslera'sı yine 6 ediyor..Düşünün sağ bek Sabri göbek Semih-Zan ancak 6 yabancılı oluyor kadro...Mecburuz artık yerli stoper almaya..Ömer Toprak 5'se 5 10'sa 10 kazandırılmalı bu takıma..Balotelli'den çok isterrim Ömerin alınmasını..

Muslera

Tarık Semih Ömer Telles

Selçuk Melo

Bruma Sno Burak

Drogba :f50:

Beyler ayrıca Beşiktaş'tan İbrahim Toraman bile düşünülebilir... Hem Zan'dan hem Semih'ten daha çok katkı sağlar.. Hadi 11 başlamadı diyelim kulübede daima hazır diri bir stoperimiz olur.

Beyler ayrıca Beşiktaş'tan İbrahim Toraman bile düşünülebilir... Hem Zan'dan hem Semih'ten daha çok katkı sağlar.. Hadi 11 başlamadı diyelim kulübede daima hazır diri bir stoperimiz olur.

bombos topcu,gitsin mersin idman yurdunda oynasın,ayrıca zan'dan fazla katkı saglmaz,gelmis 33 yasına,inanılmaz yavas,kafa topu alamaz,adamını kacırır,rezalet topcu

bombos topcu,gitsin mersin idman yurdunda oynasın,ayrıca zan'dan fazla katkı saglmaz,gelmis 33 yasına,inanılmaz yavas,kafa topu alamaz,adamını kacırır,rezalet topcu

Katılmıyorum kavga olayından önce gayet diri bir görüntüsü vardı..Hatta geçen sene her maç oynuyordu ön libero-defansın sağı-göbek.. Kafasını futbolaa verirse fayda sağlar..

şuan anadolu klüplerinde 1 tane oyuncu yok bizde 11 de oynayacak. istenen oyuncular alternatif oyuncu. potansiyelli genç oyuncular isteniyor. ama alternatif oyuncuya da 4-5 mio euro verilmez. 10 oyuncudan 1 i ancak tutuyor.

benim anlamadığım türk oyuncular bu kadar değerliyken bizim bedavaya veya 3 kuruşa oyuncu göndermemiz.

Bizde 1 dk bile forma giyemeyen furkan karabükün yıldızı. bursa kazımı çok istedi, 250 bin eurya verdik, onlar 16 yaşındaki alt yapıdaki çocuğu vermediler bile. bize yarım sezonluk katkısıyla şampiyonlukta önemli payı olan necatiyi 400 bin eurya verdik eses'e, onlar alperden 10, tarıktan 5 mio istiyorlar.

bu yüzden türk oyuncuyu ne olursa olsun satmayacaksın. bedava da olsa kiralık göndereceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt