Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NTVspor da, Grassoppres yetkililerinin, Hajroviç için Galatasaray'ın resmi bir yazısının ulaştığını ancak, daha fiyat konusunda görüşme yapılmadığını belirttiler.

Su Hajrovic isi ciddi gibi duruyor. Bruma'dan sonra ikinci bir kanat gelecek desenize.

Yeni sezona mutlaka iki kanat transferi daha gerekiyor bize.

Bruma-Hajrovic'in yani sira Aras Özbiliz mutlaka alinmali. Son kanat oyuncusunda daha bekleyebiliriz.

Amrabat gidecek, Aydin ve Yigit'in kendine hayri yok, Engin futbolu unutmus, Mancini Hamit'i gördükten sonra postalar onu da. Emre Colak'tan da hicbirsey olmaz.

Geçen gun Ömer arkadaş Hajrovic ve Shaqiri'nin istatistiklerini paylasmisti. Hajrovic daha az mac oynamış Shaqiri'ye göre ama mac başı performansa bakarsak ayni gibiydiler. Tabi neden az mac yapmış orasini bilmiyorum, sonuçta devamlilik da önemli. Hajrovic'in maçlarını hiç izlemedim Shaqiri gibi hizli birisimi bilmiyorum ama istatistiklerine bakarak konusursam gayet iyi bir transfer olur (yerli olmasi gerek).

Ama genel olarak transfer politikasini begendim Alex, Hajrovic. Ömer ve Hakan da olsa super olur.

♧tapatalk♧

Burda ara ara ismi düsüyor olmasina ragmen arka planda kalan Edin Dzeko icin skybet 3,50 gibi olukca düsük bir oran belirlemesi bize muhtemel ara transferi icin.

Acaba baskan saman altindan bir seyler mi yürütüyor ;-)

Yerli stoper alınmalı mutlaka chedjou trübüne gittiğinde yedekte biri kalsın.

-Ömer T. (Zor transfer ama şartlar zorlanmalı olmazsa Serdar aziz haricinde yerli biri alınmalı, Gençler deki Ahmet çalık denenebilir)

-Tolgay

-Hakan Ç.

-Tarık

-İshak

-İzet (Yerli olacaksa, yoksa brumaya yer yok zaten)

-Telles (Alındı galiba , başka yabancıyada gerek yok)

-Salih D. (İyi değil deniliyor ama tarıkla orada dönüşümlü oynasınlar)

Bence mantikli çünkü Leverkusen ile ligde şampiyon olmasi cok zor, Cl gitmesi de zor. Ama bize gelse daha cok basari elde eder ve Avrupa'da daha cok maç oynar. Sonucta Bayer den yada Dortmund dan gelmiyor, bu takimlarn dışında oynayan her oyuncu gelmek ister.

♧tapatalk♧

bayern 44

leverkusen 37

gladbach 33

dortmund 32

puan durumu böyle. ilk 3 cl direk gidiyor. 4. eleme oynuyor.. tr de şampiyon olmak onun için bir şey ifade ediyor mu bunu bilmek gerek. dünyanın en iyi 3.liginde bayerne dortmunda karşı oynamak. belki onların dikkatini çekmek daha önemlidir onun için. cl de psg ile oynayacak kalırsa. seneye yine clde.

Burda ara ara ismi düsüyor olmasina ragmen arka planda kalan Edin Dzeko icin skybet 3,50 gibi olukca düsük bir oran belirlemesi bize muhtemel ara transferi icin.

Acaba baskan saman altindan bir seyler mi yürütüyor ;-)

Oranın düşük olmasının sebebi Mancini'nin Galatasaray'ı çalıştırıyor olması. İlgilenmiyor olsak bile Dzeko-Mancini ismi oranın düşmesine sebep olur.

Ara transfer döneminde Aysal kesenin ağzını açmak durumunda. Zira, gelecek bir başarısızlık sonrasında kimse Mancini'ye tek bir laf etmeyecek. Terim'in kadrosuyla şampiyon olmaya çalışan bir teknik adam olarak ifade edilecek. Bu durumda Mancini'yi getirip, istediği takımı kurmayan başkana ise çok büyük laflar söylenecek.

Bu yüzdendir ki Başkan, Mancini kimi isterse almak için elinden geleni yapacaktır. Bu isim Balotelli bile olsa çaba sarfedecektir. :) Ara transfer dönemi taraftar açısından iyi geçecek şüphe duymayın buna. Umarım Mancini'de takımı iyi hazırlar ve ligin ikinci yarısı farkı eritip şampiyonluğu alırız.

Toraman ve Giray'i isteyenler neyin kafasinda acaba??

Türk stoperlere bakalim bi:

Serdar Tasci (1-2 ay sonra antrenmanlara cikacak hale gelecek, anca yeni sezonda is yapar. Bonservisi fazla degil)

Emre Güngör (Zamaninda biz göndermistik bu kazmayi, hala cok kötü oyuncu)

Ersan Gülüm (Su malin bile BJK'de olmasi cok seyi acikliyor, ömrümde böyle kötü stoper görmedim ben)

Serdar Aziz (Bursa her sene bize 5 milyona kakalamaya calisiyor, Allah korusun berbat bi stoper)

Giray Kacar (10-11 ve 11-12 sezonlarinda Süper Lig'de cok iyidi, artik ölmüs aglayani yok, Trabzon'da Yumlu veya Bamba'yi kesemiyor)

Ibrahim Toraman (Böyle stoperlerden nefret ederim, Egemen'in 3-4 kat daha kötüsü, sürekli el kol nekadar alet varsa rakibi indirmek icin kullanir, hakemlerin üzerine yürür, cirkef ve kazma)

Ibrahim Öztürk (Her hafta Serdar Aziz'le degismeli oynuyor sayilir, vasat bir stoper, UEFA maclarini izleyen anlar bunun ne mal oldugunu)

Yalcin Ayhan (Bu adam sürekli begenilir Ridvan gibi yorumcular tarafindan ama Türkiye ligi icin en fazla ortalama bir stoper olur, cok pozisyon hatasi yapiyor, eskiden de bizdeydi zaten)

Mustafa Yumlu (Bu elemanda Giray-Toraman-Yalcin familyasindan sürekli eliyle koluyla rakibi indirme derdinde, duran toplarda iyi yükselir, kapanan takimlarda is yapar ama pozisyon bilgisi ve oyun kurma acisindan cok kötü bir stoper. Lazio macini hatirlayin)

Aykut Demir (Yaz dönemi Trabzon'a gitmeden cok önerdim bunu. 5 senedir Süper Lig'de banko oynuyor, cok kart görüyor ve agresif bir oyuncu ama diger seceneklere baktigimiz zaman yine hic yoktan iyi diyebiliriz. Fazla uzun boylu olmamasina ragmen epey gol atar duran toptan. Semih'ten cok kötü degil, Trabzon artik bitini bile vermez bize)

Ömer Toprak (Bizim ilacimiz iste bu adam. Parasi neyse verip almaliyiz. Yabanci kontenjani bukadar aleyhimize görünürken en az iki tane banko oynayacak yerli sart oglu sart. Hemde Chedjou gibi vasat bir elemana orada kontenjan harciyoruz)

Sonuc: Ömer Toprak ve Serdar Tasci bizi yeni sezona rahat götürür. Chedjou ve Dany'den kat kat iyidir bu ikili. Alman alt yapisi görmüs olmalari bile bir avantaj. Bu iki adam Süper Lig'de fark yaratir, Yalcin Yumlu Egemen gibi kazmalar bu ligde iyi oyuncu muamalesi görüyorsa bu adamlar bizi hayli idare eder. Semih ve Gökhan Zan'i da eklersek stoper rotasyonu tamam.

bayern 44

leverkusen 37

gladbach 33

dortmund 32

puan durumu böyle. ilk 3 cl direk gidiyor. 4. eleme oynuyor.. tr de şampiyon olmak onun için bir şey ifade ediyor mu bunu bilmek gerek. dünyanın en iyi 3.liginde bayerne dortmunda karşı oynamak. belki onların dikkatini çekmek daha önemlidir onun için. cl de psg ile oynayacak kalırsa. seneye yine clde.

Almanya ligi tabiki de iyi, heleki bizim lige gore. Belki bu sene iyi olabilirler ama hersene bu basariyi yakalamalari zor. Ama biz oyle degiliz en kotu eleme oynayarak gideriz avrupaya. Zaten isim ve marka olarak bizim daha iyi oldugumuzu söylememe gerek bile yok. Gelmek istemeyebilir ama gelmemesi icin de bir neden yok, sonucta Galatasaray'a geliyor:)

♧tapatalk♧

bülent tulun "yalnızca 1 tane yabancı transferi yapacağız" demiş

cnnturk

Çeptalk

Geçen gun Ömer arkadaş Hajrovic ve Shaqiri'nin istatistiklerini paylasmisti. Hajrovic daha az mac oynamış Shaqiri'ye göre ama mac başı performansa bakarsak ayni gibiydiler. Tabi neden az mac yapmış orasini bilmiyorum, sonuçta devamlilik da önemli. Hajrovic'in maçlarını hiç izlemedim Shaqiri gibi hizli birisimi bilmiyorum ama istatistiklerine bakarak konusursam gayet iyi bir transfer olur (yerli olmasi gerek).

Ama genel olarak transfer politikasini begendim Alex, Hajrovic. Ömer ve Hakan da olsa super olur.

♧tapatalk♧

Hajrovic yerli statüsünde olmasa zaten ilgilenmezdik bile. Kaliteli türk bulmak cok zor. Erkan Zengin gibi bir kanat oyuncusunda olmasi gereken temel özellikler bile yokken 5M fiyat cekiyorlar. Hajrovic bu fiyattan ucuza gelir. Ne olursa olsun her hafta 5 Türk oyuncu sahada olacak ve Hajrovic bu lige fazla bile gelir. Bu yüzden %100 alinmali bu adam.

Hajrovic yerli statüsünde olmasa zaten ilgilenmezdik bile. Kaliteli türk bulmak cok zor. Erkan Zengin gibi bir kanat oyuncusunda olmasi gereken temel özellikler bile yokken 5M fiyat cekiyorlar. Hajrovic bu fiyattan ucuza gelir. Ne olursa olsun her hafta 5 Türk oyuncu sahada olacak ve Hajrovic bu lige fazla bile gelir. Bu yüzden %100 alinmali bu adam.

Bu durumda Dzeko'da mı yerli statüsünde oluyor? :)

eboueyi bir şekilde parlatıp dünya kupası kadrosuna çağırılmasını sağlamalıyız

ya da drogba torpil falan ayarlasın lamuşşiden , sezon sonu satmamız şart

Çeptalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt