- 18 Mayıs 2011
- 23.059
- 12.613
- 1.998
NTVspor da, Grassoppres yetkililerinin, Hajroviç için Galatasaray'ın resmi bir yazısının ulaştığını ancak, daha fiyat konusunda görüşme yapılmadığını belirttiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NTVspor da, Grassoppres yetkililerinin, Hajroviç için Galatasaray'ın resmi bir yazısının ulaştığını ancak, daha fiyat konusunda görüşme yapılmadığını belirttiler.
Su Hajrovic isi ciddi gibi duruyor. Bruma'dan sonra ikinci bir kanat gelecek desenize.
Yeni sezona mutlaka iki kanat transferi daha gerekiyor bize.
Bruma-Hajrovic'in yani sira Aras Özbiliz mutlaka alinmali. Son kanat oyuncusunda daha bekleyebiliriz.
Amrabat gidecek, Aydin ve Yigit'in kendine hayri yok, Engin futbolu unutmus, Mancini Hamit'i gördükten sonra postalar onu da. Emre Colak'tan da hicbirsey olmaz.
Bence mantikli çünkü Leverkusen ile ligde şampiyon olmasi cok zor, Cl gitmesi de zor. Ama bize gelse daha cok basari elde eder ve Avrupa'da daha cok maç oynar. Sonucta Bayer den yada Dortmund dan gelmiyor, bu takimlarn dışında oynayan her oyuncu gelmek ister.
♧tapatalk♧
Burda ara ara ismi düsüyor olmasina ragmen arka planda kalan Edin Dzeko icin skybet 3,50 gibi olukca düsük bir oran belirlemesi bize muhtemel ara transferi icin.
Acaba baskan saman altindan bir seyler mi yürütüyor ;-)
2side bjksporda diyolar,sende veriyon gazı veriyon gazı
bayern 44
leverkusen 37
gladbach 33
dortmund 32
puan durumu böyle. ilk 3 cl direk gidiyor. 4. eleme oynuyor.. tr de şampiyon olmak onun için bir şey ifade ediyor mu bunu bilmek gerek. dünyanın en iyi 3.liginde bayerne dortmunda karşı oynamak. belki onların dikkatini çekmek daha önemlidir onun için. cl de psg ile oynayacak kalırsa. seneye yine clde.
Geçen gun Ömer arkadaş Hajrovic ve Shaqiri'nin istatistiklerini paylasmisti. Hajrovic daha az mac oynamış Shaqiri'ye göre ama mac başı performansa bakarsak ayni gibiydiler. Tabi neden az mac yapmış orasini bilmiyorum, sonuçta devamlilik da önemli. Hajrovic'in maçlarını hiç izlemedim Shaqiri gibi hizli birisimi bilmiyorum ama istatistiklerine bakarak konusursam gayet iyi bir transfer olur (yerli olmasi gerek).
Ama genel olarak transfer politikasini begendim Alex, Hajrovic. Ömer ve Hakan da olsa super olur.
♧tapatalk♧
Hajrovic yerli statüsünde olmasa zaten ilgilenmezdik bile. Kaliteli türk bulmak cok zor. Erkan Zengin gibi bir kanat oyuncusunda olmasi gereken temel özellikler bile yokken 5M fiyat cekiyorlar. Hajrovic bu fiyattan ucuza gelir. Ne olursa olsun her hafta 5 Türk oyuncu sahada olacak ve Hajrovic bu lige fazla bile gelir. Bu yüzden %100 alinmali bu adam.
bülent tulun "yalnızca 1 tane yabancı transferi yapacağız" demiş
cnnturk
Çeptalk

bülent tulun "yalnızca 1 tane yabancı transferi yapacağız" demiş
cnnturk
Çeptalk