Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salihi gördük fener maçında.Caner otobana çevirdi onun kanadını.

tek başına ne yapsın takım arkadaşları desteklemediği sürece şikeciler 3 adamla geldi o tek başına salih'e alves felan demiyorumda spor toto leş ligini büyütmeyelim gözümüzde şu anda ooraya alınabilecek ilk sıradaki tarık bjk ye gidiyor geriye salih kalıyor

fena olmaz hani

---------------Muslera-----------------

Salih-------Semih------Ömer--------Alex

------------Melo------Selçuk-----------

İzet-------------Sneijder----------Bruma

------------------Drogba-----------------

Ne türlü olursa olsun mükemmel kadro kuramiyoruz. Salih Dursun acayip kötü bir oyuncu Baris reyis.

tek başına ne yapsın takım arkadaşları desteklemediği sürece şikeciler 3 adamla geldi o tek başına salih'e alves felan demiyorumda spor toto leş ligini büyütmeyelim gözümüzde şu anda ooraya alınabilecek ilk sıradaki tarık bjk ye gidiyor geriye salih kalıyor

salih geleceğine,sabriye bile razıyım.

Bırakın artık 2.sınıf topçuları.

Biz eldeki 2.sınıflardan kurtulmaya çalışıyoruz,siz daha almaya çalışıyosunuz.

Sinan Bolat (Porto'nun 3.kalecisi, 1.5 sene kiralariz)

Alpaslan Öztürk (Lüttich'te yedek, en potansiyelli sag bek bence, 1.5-2 milyon)

Tolgay Arslan (Hakan gibi popüler degil, Almanya'da fazla tutunamaz, bizden iyi adres bulamaz 2.5 milyona olur bu is)

Aras Özbiliz (Rusya'da kalmasi icin Rus ve asiri milliyetci olmasi lazim, 6.5 bonservisi var)

Gökdeniz Karadeniz (R.Kazan'in durumu pek ic acici görünmüyor, antrenör degisikliginden sonra kadroya girememism, bonservis 250-500 bin fln olur)

istesek bu 5'liyi hemen getirebiliriz. hem kadro derinligi hemde ilk 11 acisindan süper transferler olur.

Kayseri'ye gitmeyi düşünüyormuş.Hemen üzülme.Anlaşamazsa geri gelebilir.

Bigün Antepte Bursaspor kafilesi ile karşılaşmıştım.Sercan ve Volkanın en formda olduğu döneme denk geliyor tabi bu olay.

Çıkışta Sercana foto çektirelim dedim.Tam da transfer zamanı onun için.Her kulüp onu istiyor.

Dedim ki Sercan'a,fenere gitme harcanırsın orada,Semih'in yanında yedek kulübesinde yerin hazır olur.

Galatasaray'a gel,yürür gidersin,kafayı çalıştır dedim.Güldü geçti.

Galatasaray'a geldi ama,o kendi kendini harcadı.Karı kız alem dibe vurdu.

Sığırlığına yansın.

Sinan Bolat (Porto'nun 3.kalecisi, 1.5 sene kiralariz)

Alpaslan Öztürk (Lüttich'te yedek, en potansiyelli sag bek bence, 1.5-2 milyon)

Tolgay Arslan (Hakan gibi popüler degil, Almanya'da fazla tutunamaz, bizden iyi adres bulamaz 2.5 milyona olur bu is)

Aras Özbiliz (Rusya'da kalmasi icin Rus ve asiri milliyetci olmasi lazim, 6.5 bonservisi var)

Gökdeniz Karadeniz (R.Kazan'in durumu pek ic acici görünmüyor, antrenör degisikliginden sonra kadroya girememism, bonservis 250-500 bin fln olur)

istesek bu 5'liyi hemen getirebiliriz. hem kadro derinligi hemde ilk 11 acisindan süper transferler olur.

Alpaslan'ın asıl mevkii ön libero, Gökdeniz'de Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum diye açıklama yapmıştı galiba.Aras, Tolgay ve Sinan düşünülebilir

Bigün Antepte Bursaspor kafilesi ile karşılaşmıştım.Sercan ve Volkanın en formda olduğu döneme denk geliyor tabi bu olay.

Çıkışta Sercana foto çektirelim dedim.Tam da transfer zamanı onun için.Her kulüp onu istiyor.

Dedim ki Sercan'a,fenere gitme harcanırsın orada,Semih'in yanında yedek kulübesinde yerin hazır olur.

Galatasaray'a gel,yürür gidersin,kafayı çalıştır dedim.Güldü geçti.

Galatasaray'a geldi ama,o kendi kendini harcadı.Karı kız alem dibe vurdu.

Sığırlığına yansın.

Ben tüm maçlarını izledim bu sene.Bazen gerçekten klasını konuşturuyor.Mesela top sürmesi ve çalımları Burak'tan kat kat iyi.Fazla pozisyona giremiyor pek takımdan da kaynaklı.Hala şansı var ama düzeleceğini sanmıyorum.DJ'lik yapıyor twitterda.Karı kız merakı da var dediğin gibi.Kafasını futbola verse 2.Burak olur hatta daha iyisi olur.

Torku Konyaspor, ara transfer dönemine oldukça hızlı girdi. Sırp oyuncu Vukovic ile her konuda anlaştıklarını ifade eden kulübün basın sözcüsü Güven Öten, Alexander Hleb'le de ön protokol imzaladıklarını söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt