Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tüm maçlarını izledim bu sene.Bazen gerçekten klasını konuşturuyor.Mesela top sürmesi ve çalımları Burak'tan kat kat iyi.Fazla pozisyona giremiyor pek takımdan da kaynaklı.Hala şansı var ama düzeleceğini sanmıyorum.DJ'lik yapıyor twitterda.Karı kız merakı da var dediğin gibi.Kafasını futbola verse 2.Burak olur hatta daha iyisi olur.

Buraktan iyi ? yok artık.

saka maka sercan yetenekli topcu,23 yasında,ama salak bu cocuk ya valla salak,onda özellikler su an hicbi topcuda yok,burak tan felan daha fazla özelliği var,hızlı dribbling yapar calım atar topla iliskisi iyidir,ama gel gör ki beyin yok,ah sercan be

Ben tüm maçlarını izledim bu sene.Bazen gerçekten klasını konuşturuyor.Mesela top sürmesi ve çalımları Burak'tan kat kat iyi.Fazla pozisyona giremiyor pek takımdan da kaynaklı.Hala şansı var ama düzeleceğini sanmıyorum.DJ'lik yapıyor twitterda.Karı kız merakı da var dediğin gibi.Kafasını futbola verse 2.Burak olur hatta daha iyisi olur.

Sercanın kumaşı iyiydi aslında.Dediğin gbi 2.burak olabilirdi.Ama tüketti kendini.

Arada ben de denk geliyorum Urfa maçına.Hemen belli ediyor kendini sahada.

Fakat bu saatten sonra da toparlanması mucize olur.

Bi Anadolu kulübünde devam edecek,sonra da sıradan bir futbolcu olarak futbol hayatına veda edecek.

Resmen bir Okan Koç vakasıydı Sercan.

saka maka sercan yetenekli topcu,23 yasında,ama salak bu cocuk ya valla salak,onda özellikler su an hicbi topcuda yok,burak tan felan daha fazla özelliği var,hızlı dribbling yapar calım atar topla iliskisi iyidir,ama gel gör ki beyin yok,ah sercan be

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6bGeTxOvVrw[/media]

Eğer bu öküz,koca popolu sercanı Son 2 Ylın Gol Kralından, Ve Clde 8 Gol atmış herkesin övgüyle izlediği Bir adamdan daha iyi olarak görüyorsanız. Gözlüğünüzü takmayı unutuyorsunuz demek.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6bGeTxOvVrw[/media]

sercan-raki_313.jpg

Eğer bu öküz,koca popolu sercanı Son 2 Ylın Gol Kralından, Ve Clde 8 Gol atmış herkesin övgüyle izlediği Bir adamdan daha iyi olarak görüyorsanız. Gözlüğünüzü takmayı unutuyorsunuz demek.

Şuanki form durumuna bakarsan,Burağın yanından bile geçemez.

Fakat ilk parladığı dönemdeki yeteneklerini olumlu yönde geliştirseydi,Burağı da rahatlıkla geçerdi diyoruz biz.

Resmen kendini harcadı.

Anası babası yokmu bu çocuğun bi kulağından asılsınlar,ya da baş göz etsinler.Belki o zaman yola girer..

Bu Hajrovic tam bir balon bence,Grashoppersli taraftarlarin bir baslikta yazdiklari yorumlara baktim,neredeyse tamami satilsin,Galatasaraya iyi kazik olur,ilk onbirde kesinlikle oynayamaz yazmislar.

Bu Hajrovic tam bir balon bence,Grashoppersli taraftarlarin bir baslikta yazdiklari yorumlara baktim,neredeyse tamami satilsin,Galatasaraya iyi kazik olur,ilk onbirde kesinlikle oynayamaz yazmislar.

Dün de ben bunu söylemiştim.Sırf yerli statüsünde sayılacak diye ne olduğu belirsiz adamları kadroya doldurmak saçmalık.Bilmiyoruz nasıldır,2 video ile iyi ya da kötü oyuncu olunmaz.

İnamoto'yu da bize video ile gazlamışlardı.

Bencede Balon. Bize Büyük İsimli Adamlar Lazım. Hajrovicmiş 24 yaşına gelmiş bizden önce adamı isteyen dünya takımı yok. Tellesde öyle.

Yav okuma yazman yok mu top sürmesi diyoruz.Burak ne kadar gol atarsa atsın top süremiyor,verkaç yapamıyor,yanındakine pas atamıyor.Sercan bunları yapabiliyor diyorum.Yoksa Burak tabii ki daha iyi golcü.Benim demek istediğim Burak'ın Eskişehir'den başlayan yükselişini eğer aklı başına gelirse Sercan da yapabilir.Ve hatta daha iyisini yapabilir çünkü daha yetenekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt