Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajrovic tarz olarak hoşumuza gitse de nedense İsviçre'den tanıdıklar Galatasaray'da yapabilir mi belli olmaz diorlar.

Okan Buruk'un annesinin evine giren hırsız, Buruk'un Galatasaray'da oynadığı dönemde kazandığı UEFA kupası madalyasını çaldı.

Yuh ya.

anasını seviyim o hırsızın,ibneye bak,ayrıca okanın madalyası neden annesinin evinde,saklasana kardesim en özel yerinde,hırsız kesin fenerli anasını belliyim

hajro yerli olarak oynarsa gelsin

emrah başsanı istesek kaç para ister antalya oradan hesap edin

Çeptalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=We0anZ5YQ34[/media]

:(((((((((((((

Bc-9agxCAAAZIKL.png:large

bu adam gelirse olay olur takımda zaten sniejder ve drogba gibi 2 tane bomba isim var buda gelirse dünya çapında iyi karizma yaparız sınf atlar takım o derece...

• Sportif direktörleri bizle görüstüklerini dogrulamis
  • 4 milyon euro istiyorlar
  • Mancini istiyormus (kaynak Hürriyet), Hajrovic bu konuda konusmak istememis
  • Fiorentina ve Stoke City de istiyormus

5 istiyolar diye duydum,cok istiyolar be,3 isteseler tamam da 5 kapalı kutu olan bi eleman icin yüksek bi rakam,3,5'a el sıkısırız,hayırlı olsun camiaya

Anne tarafından Makedon göçmeniyiz. Bosna'da tanıdıklarımız var. Geçen bi arkadaşımı aradım. Bosna'da oturuyor. Dedim "nedir bu hajro, oluru var mı?"

O da "ya oğlum adam genç, hemen aklı çelinebiliyor. Ama CL çok büyük faktör onun için. Galatasaray'ın büyüklüğü de malum. Şuan bi köy takımında oynuyor zaten. Galatasaray onun için bir imparator'luk. Kesinlikle size gelecektir bundan eminim" dedi.

"İyi taam sağol" dedim..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt